[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
屌你老母四眼西
有冇搞撚錯?點解要保護借綿羊出去果條友? 狙擊還狙擊,係咪就可以無所不用其極?見到佢用綿羊爆條女ac出黎已經要幫手澄清啦
除左上次篇論文之外,古仔就冇再回應?
有冇搞撚錯?點解要保護借綿羊出去果條友? 狙擊還狙擊,係咪就可以無所不用其極?見到佢用綿羊爆條女ac出黎已經要幫手澄清啦

老實講,如果一開頭就知隻羊係思古井,我諗冇咩可能炒車炒到咁 件事變到咁,位狙擊手係咪真係唔洗負責?大神都係咁椅 企左出黎講歉,咁依位隱形狙擊手呢
呢條撚屌真係好恐怖
點解咁撚搞笑。 明明當初單野係forum 鬧嚟鬧去, 但又可以之後有咁多 whatsapp, tg 對話圖? forum 事 forum 了, 仲私下用 whatsapp ,tg
聯絡好on9

btw, 件垃圾同葉小姐咩關係?

係,其實咁多人炒車,依班私下搵井仔,唔公開資訊嘅人都功不可沒,尤其係綿羊主人,根本由見到思古井拎黎自爆果刻就應該出聲制止,就算井仔想貼教會聲明,咪叫佢用思古井貼,有咩問題

加上井仔係貼聲明果陣先借ac,咁係咪即係一開頭隻綿羊係狙擊手本人操控住 咁好似唔係咁好喎
我想問綿羊自爆 咩意思
梁烈銘靚仔相一覽:

其實...個女仔無啦啦 俾人搞到全香港都識。重要俾人貼街招真係好慘。可能前途都冇埋。人地明明讀得書 係叻女。
我想問綿羊自爆 咩意思

果陣有人話 [admin] 電話 [admin] 就可以del post,跟住綿羊就照打左個電話出黎,巴打們就跟電話起左fb出黎,點知綿羊一路都係狙擊手/思古井操控住
識食 wo 食幼幼
我想問綿羊自爆 咩意思

果陣有人話 [admin] 電話 [admin] 就可以del post,跟住綿羊就照打左個電話出黎,巴打們就跟電話起左fb出黎,點知綿羊一路都係狙擊手/思古井操控住

個fb係思古井本人?
貼人街招個d打算點幫人澄清番

搞到人身敗名裂咁濟
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

fb係教會另一個女仔A黎,即係綿羊由頭到尾都係狙擊手/思古井扮係教會嘅人上黎派膠,等咁多位巴打愈鬧愈哄,最後仲爆埋A電話出黎
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

唔係 係佢post人電話再令人俾人起底
梁烈唯平時都幾信任你,估唔到你竟企係連登果邊cap圖send俾連登,出賣梁烈唯!
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

咁唔代表係思古井做架

利申:我都係推理下 本人唔支持佢
星期日夜晚10點前會有新料,保證從未流出

留名

思狗母親節快樂
你老母今日生意興隆, 大把連登仔排住屌中出你老母
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

雖然好馬後炮,但係根本狙擊手見到佢咁爆電話出黎應該要坦白啦 依家仲想隱形唔關自己事咁 大家唔好忘記,綿羊係思古井後來借架炸,咁即係一開頭撚大家果個係果位狙擊手黎 隨時唔止綿羊,果陣 教會人 都係狙擊手扮黎屈 教會人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞