[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike

我屋企靚唔靚?

佢話貼傳單都唔知係咪吹啦

係派

下次番底比證據啦

蔣仔有無行埋去門口, 淨係企係度望?

有,裏面三房兩廳

都唔知係咪
會行埋入去

佢個陣開左門架

樓下看更有冇問你去幾樓做咩?
另外炒車班友做左咩罪大惡極
利申:無跟開

據稱推左上報,當事人基本上本末倒置,將自己退學問題當晒係人地問題,其中
葉小姐仲不停比人狙擊,貼晒街招

詳情自己追POST,唔係三言二語講到,呢個係吏詩式連續劇,由思古井自編自導自演,當時都幾收得套戲,不過原來有難數未找
backfiring so hard
今期密碼

12116001allplusone
17年04月30日| 教會趕客實錄 (第3節) 博恩浸信會依然拒絕與受害者對話對話

https://www.youtube.com/watch?v=A1RKxMlI1oo&list=PLBQQLIqZ0TRrwn48TatMBAjgCX8iq3hHb

正話聽左小小,佢已經提到有教會有個女仔叫綿羊係連登到追擊佢,仲話如果有半句大話歡迎啲人去告佢誹謗

屌你個老母,綿羊咪就係你條撚樣
今期密碼

好肚餓
今期密碼

睇唔明,啱啱先考完DSE,有無HINTS
今期密碼

23XXXXX2 係咪咁
今期密碼

收到!行動一切順利

蔣囝係咪你幫條撚樣搵媒體架?
今期密碼

23XXXXX2 係咪咁

8個number?唔通?
點解蔣仔同佢咁熟
今期密碼

收到!行動一切順利

不如你將個整合包SEND返比媒體,還返葉小姐一個公道丫

思古井係上面條片都講過,如果有講大話仲歡迎人地告返佢架,事主都同意架!
今期密碼

通左有聽
點解蔣仔同佢咁熟

唔好誤解,由頭到尾無同佢friend過

唔好誤解,由頭到尾人地都係當你係條撚樣,撚樣呀!!
今期密碼

收到!行動一切順利

不如你將個整合包SEND返比媒體,還返葉小姐一個公道丫

思古井係上面條片都講過,如果有講大話仲歡迎人地告返佢架,事主都同意架!

無問題

有承擔!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞