[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
條友去左邊 又話有問題可以搵佢
人呢?

熟悉控制連登仔,知道深潛一定冇事 同位隱形狙擊手一樣
人呢?

有冇連登仔識佢本人 當時連登仔起個女仔底起得好快
古仔仲未上水回應
Lm
人呢?

有冇連登仔識佢本人 當時連登仔起個女仔底起得好快

我自己出黎道歉
send返信去poly、機構、教會解釋
出得聲都一定預咗畀人鬧多幾錢重

識玩果d都係搞完人拍拍屁股深潛

咪係,大神都會負番責任,咁綿羊主人幾時出番黎?當初撚我地唔係好高招架咩

另外想問下打井棒巴打,我有冇理解錯 即係一開頭隻綿羊係狙擊手黎,之後先易左手比井仔用,而狙韓手亦冇制止
繼續推
我只能無奈嘆氣:衣個世界真係乜撚柒人都有
推撚死佢
有份貼街招,唔該都貼返咁多張係相同地方
推到佢仆街
你已正評了這討論
Sd過信叫人唔好請 葉 既人快D出黎補獲啦!
貼過街招既人快D出黎補獲啦!
你地班連登仔根本睇古思井件事時候加左自己憎
耶撚既個人偏見落去,令到佢咁成功。

專欄作家整合

睇完起晒雞皮 點解連登仔咁蠢俾佢撚到

我都好嬲 拎住十字刀同繩索把玩果個唔止井仔,仲有隱形狙擊手喎
希望我冇理解錯啦,有就講定聲sorry先

其實篇文話思古井決定離開教會係報警之後
乜唔係報警前就走咗啦咩

自己離開左都比教會「迫害」先夠慘,呢個咪佢比兩登既版本
呢條狗公實際緊係keep住喺教會玩到最後一刻先走
人手置頂
出嚟未呀 古仔
new toy
New toy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞