[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
火哥 :比d火我
小弟要知既都知道晒,冇補充。

相信件事冇幾耐就會淡,教會肯定唔會作出任何回應,清者自清,冇必要為個傻仔激氣。

小弟相信如果爆料人士行得正企得正,並唔會有咩大問題。

不過,如果係葉小姐就難講。

由思古井開第一個post到最尾一個post,大家見到佢係咪都硬要拉埋葉小姐落水。可見佢目標從來都唔係要博思浸信會,佢既目標係針對葉小姐。

因為佢要引人注意,要令葉小姐注意到佢。

小弟建議最好有人同葉小姐經常出入,又或者認真搵個男朋友,否則難保思古井再出計,用「難忘」方法令葉小姐注意到佢。
咁是咪即係已經冇料架啦

相信件事冇幾耐就會淡,教會肯定唔會作出任何回應,清者自清,冇必要為個傻仔激氣。

由思古井開第一個post到最尾一個post,大家見到佢係咪都硬要拉埋葉小姐落水。可見佢目標從來都唔係要博思浸信會,佢既目標係針對葉小姐。

小弟建議最好有人同葉小姐經常出入,又或者認真搵個男朋友,否則難保思古井再出計,用「難忘」方法令葉小姐注意到佢。

難道你想成為葉小姐男朋友?
到呢個moment,網攻對思畜已經無乜功效

不如大家拎目前既証據去差館報佢"詐騙"先.

因為目既証據黎睇,詐騙係入硬佢

做乜狗咬狗骨阿
到呢個moment,網攻對思畜已經無乜功效

不如大家拎目前既証據去差館報佢"詐騙"先.

因為目既証據黎睇,詐騙係入硬佢

做乜狗咬狗骨阿

唔好搞蔣仔住啦

難道你想成為葉小姐男朋友?

本人並非狗公之流,謝謝。

做乜狗咬狗骨阿

唔好搞蔣仔住啦

on9

兩隻狗開戰

收皮啦

你咬得死思狗
我就認你係人

已經秘密行動緊

New toys
想問下古仔咁做,以不實事件為由搵傳媒攻擊教會構唔構成誹謗?
同埋我地可唔可以幫教會報警

利申:唔熟法律

峰迴路轉到,由狙擊教會變做幫教會護法

峰迴路轉到,由狙擊教會變做幫教會護法

咁如果教會一直只係被屈
狙擊教會嘅原因就無左啦
咁而家可以做嘅就係趁件事未淡告左思狗先
小弟拙見
有錯隨便屌
Push
大家做乜停哂手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞