[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
仲擠咩呀膏,咁多日都無咩正新料爆出,遲d就完全無人理,放料都無用

我都贊成有咩料應該攞哂出黎,尤其之前話咩可以告到佢仆街果啲,有就應該攞出黎啦,佢係有做架嘛,只係得番應有懲罰,洗咩怕整唔整死佢
我想問下咁多位爆料人其實同思古井呢次事件有咩實際關係,純綷好奇,唔方便可以唔答

條條大道通羅莾(打狗棒)幫佢貼街招
大神是也幫佢整合開Post同製作懶人包
萬通靈(麒哥)幫佢拍片籌旗還學債

陸永=?
魚仔123=?
本身係朋友/教友/義士?

我=開Post,推post,介紹記者

之前你係呢度都有講過!

我有啲奇怪,上面爆料人有部份都好似無再理呢件事,疑似被滅聲,怕被人反起底?

你咁問黎有咩用 佢地都戴哂頭盔話資料係收集番黎,應該係唔想井仔精確咁分到邊個user打邊個user啦

無,我啱啱考完DSE,小學雞無咩做,好奇問下者

即係咁,若果上面同件事有直接關係個班,當初可能真係睇唔過眼,所以爆左條仆街啲野出黎,但之不過戴哂頭盔又點呢?人地係咪都入晒你數,難免日後會被人起返底,所以爆完就萛啦,但長此落去件事永遠都膠左係度,咁做為局外人我地係咪即係得閒推下POST當完左件事呢?定係考慮下點幫當日受害人做返啲野?最起碼厹公古都要上水公開道歉同承擔返個責任丫...

利申:小學雞,未出社會做事,蔣囝校友,拎緊白卡,有錯屌細力啲唔該!
仲擠咩呀膏,咁多日都無咩正新料爆出,遲d就完全無人理,放料都無用

我都贊成有咩料應該攞哂出黎,尤其之前話咩可以告到佢仆街果啲,有就應該攞出黎啦,佢係有做架嘛,只係得番應有懲罰,洗咩怕整唔整死佢

1。擠牙膏咪即係可以比佢快活多一段時間
2。綿羊係佢分身呢單野放完出黎之後都無咩人comment,根本開始無人理
咁落去下次又有新野放都無人理架啦,因為個個都覺得無料到,得d人推po9up
思古井咁識撚連登仔
唔知會唔會借綿羊呢件事去去轉移目標
由打緊思古井變打追擊手?

唔排除有呢個可能性

其實兩個一齊打有咩問題 綿羊根本係兩個都有份用,仲要係狙擊手用先,井仔中後期先借黎用,同一件事黎點轉移視線
當初都係教會同葉希臨一齊打啦,你會唔會話打葉希臨會轉移左視線打唔到教會

會呀,當初得我叫人唔好搞葉希臨,專注返教會黎打

如果我係思古井,我會搵人打狙擊手
咁狙擊手同時比兩班人攻下會潛水
咁得返一班網民記得出黎屌兩句井仔
咁井仔就拎到最大利益

狙擊手潛水咪少一條友 依家狙擊手有上水咩?多佢一個少佢一個有咩分別?
我係思古井我就潛水啦,依家都已經冇人,潛多兩日咪越黎越少人囉,依家仲打狙擊手容乜易炒番起件事

就係因為狙擊狙擊手先令到狙擊手潛水
如果狙擊手唔潛,要搞返起有幾難?

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂
唔做番D野補償就更加比人睇唔起
其實思狗一直以嚟都幾臭串下 係咪仲有啲料未爆 同埋點先推得死思狗

思狗唔死正仆街
Up
有傳大神就係綿羊AC擁有者 佢都幫左思狗咁多,借多個AC幫佢有咩出奇

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

人地開左個盤口比你,deal or not deal 好似

炒車無人想嘅,人地城府咁深大把人比佢水晒,當日你有份爆料,咁件事係咪即係就咁萛

DEAL D冇可能找數既野

話綿羊係分身果時雞蟲你都係到,個post係講故仔拍片果個post。

果時你都睇到大神反應唔激烈,但另一個user就好激烈,幫狙擊手ss幫到出面

我都係有幸見證住風向大轉其中一個
係咪指果個女狙擊手

食咁多花生小心三高
思古井咁識撚連登仔

唔排除有呢個可能性

其實兩個一齊打有咩問題 綿羊根本係兩個都有份用,仲要係狙擊手用先,井仔中後期先借黎用,同一件事黎點轉移視線
當初都係教會同葉希臨一齊打啦,你會唔會話打葉希臨會轉移左視線打唔到教會

咁井仔就拎到最大利益

狙擊手潛水咪少一條友 依家狙擊手有上水咩?多佢一個少佢一個有咩分別?
我係思古井我就潛水啦,依家都已經冇人,潛多兩日咪越黎越少人囉,依家仲打狙擊手容乜易炒番起件事

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

良心提醒:

狙擊手唔出黎回應,其實係俾人捉著痛腳,以後狙擊人都要就著就著,因為驚俾人爆大鑊。

到時俾人爆大鑊,辛苦建立既名聲就此送斷。倒不如早d出黎認左佢,自己整臭自己個朵,好過人地整臭自己個朵。
講咁耐都冇新料爆 之前又話咩鬥爆料 大把料收埋而家根本冇人理
思古井咁識撚連登仔

唔排除有呢個可能性

咁井仔就拎到最大利益

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

良心提醒:

狙擊手唔出黎回應,其實係俾人捉著痛腳,以後狙擊人都要就著就著,因為驚俾人爆大鑊。

到時俾人爆大鑊,辛苦建立既名聲就此送斷。倒不如早d出黎認左佢,自己整臭自己個朵,好過人地整臭自己個朵。

exact7ly啦,仲話我叫狙擊手出黎係我搞狙擊手,仲話可能係井狗派黎
狙擊手過左條不可越過嘅線就緊架啦,你見大神是也巴打拎埋全家條命出黎發誓就知幾嚴重啦,係幫人比口供呀,咁已經唔係狙擊手啦 綿羊嘅出現係直接帶領左成件事嘅走向,唔理係向啱定錯嘅方向,都唔係狙擊手或者其他巴打應該做嘅事黎,口供/證據應該係由當時人自己去比出黎,唔係任何人去假冒 大神是也巴打每次狙擊前都係靜靜睇完先開槍,而唔係陰啲開個分ac出黎偏幫更唔好話幫內比口供啦(可能做左我唔知啦 不過見大神拎埋條命出黎發誓,我都信佢係知分寸嘅
如果次次有事發生都有幾隻綿羊走出黎,咁會點 今次之前我就真係無諗過會有巴打會透過撚其他巴打去狙擊人
就算個朵臭哂,以後得做狙擊手,冇人信你都係你一手造成囉,依家只係爭在敢唔敢認姐
思古井咁識撚連登仔

唔排除有呢個可能性

咁井仔就拎到最大利益

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

良心提醒:

明顯個po已經沉緊
拖多幾日真係wfc
push

唔排除有呢個可能性

咁井仔就拎到最大利益

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

作為狙擊手

我係好過意唔去

補償方面亦都只能盡自己網絡去搞

喺自己page澄清
電郵畀博恩道歉
聯絡咗另外寫過相關文章既絲打求佢del文
出信同poly同醫療化驗board解釋返

至於poly secret page
個page既狙擊唔係我聯絡同搞出黎
搞果個人應該比我有能力搵佢出澄清

屌你條仆街
日日推post
推到個女人比人當過街老鼠成年

依家係度打句:我係好過意唔去
除左講屌你做乜鳩都唔知講乜好
利申:作為其中一個被撚嘅巴打,我是好嬲的 整隻綿羊出黎,就算今次你冇炒車都對教會一方好唔公平。加上即使你今次冇炒,以後就會入左魔咁量產綿羊,遲早都會炒

狙擊手我諗唔只係私人名義,好多時會帶埋連登個名,個人認為依位狙擊手係狙擊過程冇咩道義可言,用埋啲下三流手段,代表連登會唔多洽當 當然最好係最後證明到係井仔屎橋啦。咁我怪錯你,我會道歉
思古井咁識撚連登仔

唔排除有呢個可能性

咁井仔就拎到最大利益

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

良心提醒:

明顯個po已經沉緊
拖多幾日真係wfc

根本唔洗幫井仔就住就住,係告得入嘅就儘早搞,告得入係因為佢做過犯法嘅事,要為此負上法律責任,而唔係因為你地整合同提交左證據
感覺係屌個仆街屌咗咁耐有d悶,而家開始去屌下d幫過條仆街嘅人

所有人當初都係齊齊中計炒車,相煎何太急
對準槍口啦
思古井咁識撚連登仔

唔排除有呢個可能性

咁井仔就拎到最大利益

其實怕乜
狙擊手柒就柒哂

良心提醒:

明顯個po已經沉緊
拖多幾日真係wfc

根本唔洗幫井仔就住就住,係告得入嘅就儘早搞,告得入係因為佢做過犯法嘅事,要為此負上法律責任,而唔係因為你地整合同提交左證據

咁大個人要為自己既行為負責
做衰野個時又唔諗下受害者感受
點解要幫佢就住就住
感覺係屌個仆街屌咗咁耐有d悶,而家開始去屌下d幫過條仆街嘅人

對準槍口啦

完全唔關事,又唔見我屌其他派傳單巴打?我槍口只對井仔同狙擊手,因為狙擊手同樣做出左好唔要得嘅行為,同為狙擊手,我諗大神是也巴打好清楚我講緊嘅係乜

對準槍口啦

完全唔關事,又唔見我屌其他派傳單巴打?我槍口只對井仔同狙擊手,因為狙擊手同樣做出左好唔要得嘅行為,同為狙擊手,我諗大神是也巴打好清楚我講緊嘅係乜

如果綿羊係井仔屎橋,咁狙擊手就同我地一樣係普通炒車,冒認對方去比口供嘅人就係井仔,咁賤人就由始到終得一個。

但係如果狙擊手自己插隻綿羊入去,咁昆左大家嘅井仔固然係要狙擊,但係冒認對方嘅狙擊手亦唔係好人 退一萬步,就算今次井仔係好人,真係單純比教會陷害都好,對教會都極唔公平 我始終唔認同依位狙擊手嘅手段,佢係影響緊連登信譽同往後嘅狙擊行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞