[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
呢個PO正
留喺連登真係好多嘢睇,跟風撞車馬後砲落井下石樣樣有
隔離登太少人,冇咁精采

咁你係乜撚人?口德撚?
咁既樣想玩女
毒撚發惡真係好恐怖
呢個PO正
留喺連登真係好多嘢睇,跟風撞車馬後砲落井下石樣樣有
隔離登太少人,冇咁精采

咁你係乜撚人?口德撚?

我只係花生友
口德撚駛乜要account ,做cd rom咪得,冇口講嘢最有口德
我鍾意睇巴絲搞大件事世界大戰,所以我都好憎口德撚
狙擊行動
懶人包:

狙擊到佢仆街

果個乙女出左黎道歉未,佢都有份響佢網追擊葉小姐
綿羊個度其實都覺得好攪笑,教會打手又點會搵個白痴出黎,人地問信佢理由仲可以不停講淨係信佢而無證証

OK,依家真相大白,唯有幫你推下POST
此帖必火,唔想唔記得自己之前點衰過幫錯人就一定要推post
其實...個女仔無啦啦 俾人搞到全香港都識。重要俾人貼街招真係好慘。可能前途都冇埋。人地明明讀得書 係叻女。

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦
重有佢將來做野嘅地方 將來嘅同事

其實依家全行都知依件事
連登仔點解決?整臭人地個名,拍拍攞柚就算
一個叻女就咁玩完。

利申:行內人士

成班連登仔,害人一世
其實而家件事係唔係要解決左兩件事先
1. 解釋葉小姐被屈
2. 同思狗D仆街野

人既聲譽就係好重要,係時間玩死隻狗。
連登咁憎狗公,要殺一儆百

申利 :無跟貼,後知後覺
思狗真係好撚醒
係網絡上比所謂自己造嘅假證據就可以好易咁抹黑一個人
一撚到成班人之後比人識穿 自己就深潛
加上思狗知道連登仔自尊心重 炒咗車實會拗自己唔係炒車撚
咁樣一路追撃佢嘅人就會愈黎愈少
思狗真係好撚醒
係網絡上比所謂自己造嘅假證據就可以好易咁抹黑一個人
一撚到成班人之後比人識穿 自己就深潛
加上思狗知道連登仔自尊心重 炒咗車實會拗自己唔係炒車撚
咁樣一路追撃佢嘅人就會愈黎愈少

仲好識搵人代言添 唔洗上身
push
利申炒哂車 想做番d野
有一個負評,邊個黎?
有一個負評,邊個黎?

思狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞