[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
有冇人係佢樓下貼街招?影幅相過吓癮。
想知證明思故仔係綿羊嗰到係邊個po?想追個詳細啲嘅
lm
lm
點解咁撚搞笑。 明明當初單野係forum 鬧嚟鬧去, 但又可以之後有咁多 whatsapp, tg 對話圖? forum 事 forum 了, 仲私下用 whatsapp ,tg
聯絡好on9

btw, 件垃圾同葉小姐咩關係?

係,其實咁多人炒車,依班私下搵井仔,唔公開資訊嘅人都功不可沒,尤其係綿羊主人,根本由見到思古井拎黎自爆果刻就應該出聲制止,就算井仔想貼教會聲明,咪叫佢用思古井貼,有咩問題

加上井仔係貼聲明果陣先借ac,咁係咪即係一開頭隻綿羊係狙擊手本人操控住 咁好似唔係咁好喎

以為井仔喺大佬 背後嘅人先喺真正final boss啊!!
捧高井仔 幫佢手自編自導自演 再一手打佢落黎
井仔高登仔由盟友變成對立 依家遷怒於高登仔
boss就背後全身而退
好可怕嘅手段

算鳩數啦佢
邊有咁多人係背後幫佢呀
佢鳩嗡當食生菜,背後果啲人分分鍾都只係自己吹出黎
希臨bb
Up
點解咁撚搞笑。 明明當初單野係forum 鬧嚟鬧去, 但又可以之後有咁多 whatsapp, tg 對話圖? forum 事 forum 了, 仲私下用 whatsapp ,tg
聯絡好on9

btw, 件垃圾同葉小姐咩關係?

係,其實咁多人炒車,依班私下搵井仔,唔公開資訊嘅人都功不可沒,尤其係綿羊主人,根本由見到思古井拎黎自爆果刻就應該出聲制止,就算井仔想貼教會聲明,咪叫佢用思古井貼,有咩問題

加上井仔係貼聲明果陣先借ac,咁係咪即係一開頭隻綿羊係狙擊手本人操控住 咁好似唔係咁好喎

以為井仔喺大佬 背後嘅人先喺真正final boss啊!!
捧高井仔 幫佢手自編自導自演 再一手打佢落黎
井仔高登仔由盟友變成對立 依家遷怒於高登仔
boss就背後全身而退
好可怕嘅手段

算鳩數啦佢
邊有咁多人係背後幫佢呀
佢鳩嗡當食生菜,背後果啲人分分鍾都只係自己吹出黎

呢位人兄你當初都死咬葉同教會
唔知道左歉未呢?

我認我柒
但當時大家淨係話思古井厹,並未有證據支持葉同教會係無辜,我當時所作出嘅推理係冇問題
留名 放工跟進
呢單野真係 網絡欺凌 既代表作。
炒車炒到咁,以後仲點信人?
炒撚晒車
不推不是人
男仔就話返教會溝女姐 女仔多數係真心返
高登仔見到教會就追擊人 人地葉小姐個樣一睇就覺得好善良 相由心生係真既
仲有之前籌款已經覺得好誇張 有手有腳上黎乞米咁
好彩當時無幫手追擊同埋捐錢姐
葉小姐真係好好,咁煩既人都以愛心不斷去關心
係一個好好既教徒
係男人既話就企出黎還番個公道俾人
利:耶,當時信左思狗,唔明點解有啲教會咁做野
唔推唔係人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞