[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
最緊要唔好再俾佢出嚟呃飲呃食,左屈右屈
思古井咁識撚連登仔
唔知會唔會借綿羊呢件事去去轉移目標
由打緊思古井變打追擊手?

唔排除有呢個可能性

其實兩個一齊打有咩問題 綿羊根本係兩個都有份用,仲要係狙擊手用先,井仔中後期先借黎用,同一件事黎點轉移視線
當初都係教會同葉希臨一齊打啦,你會唔會話打葉希臨會轉移左視線打唔到教會
大家食左飯未?古仔唔上水,我怕佢未食飯,可以點做?
幫推
有傳大神就係綿羊AC擁有者 佢都幫左思狗咁多,借多個AC幫佢有咩出奇

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

人地開左個盤口比你,deal or not deal 好似

炒車無人想嘅,人地城府咁深大把人比佢水晒,當日你有份爆料,咁件事係咪即係就咁萛

DEAL D冇可能找數既野

話綿羊係分身果時雞蟲你都係到,個post係講故仔拍片果個post。

果時你都睇到大神反應唔激烈,但另一個user就好激烈,幫狙擊手ss幫到出面

我都係有幸見證住風向大轉其中一個
係咪指果個女狙擊手
思古井咁識撚連登仔
唔知會唔會借綿羊呢件事去去轉移目標
由打緊思古井變打追擊手?

唔排除有呢個可能性

其實兩個一齊打有咩問題 綿羊根本係兩個都有份用,仲要係狙擊手用先,井仔中後期先借黎用,同一件事黎點轉移視線
當初都係教會同葉希臨一齊打啦,你會唔會話打葉希臨會轉移左視線打唔到教會

會呀,當初得我叫人唔好搞葉希臨,專注返教會黎打

如果我係思古井,我會搵人打狙擊手
咁狙擊手同時比兩班人攻下會潛水
咁得返一班網民記得出黎屌兩句井仔
咁井仔就拎到最大利益

狙擊手潛水咪少一條友 依家狙擊手有上水咩?多佢一個少佢一個有咩分別?
我係思古井我就潛水啦,依家都已經冇人,潛多兩日咪越黎越少人囉,依家仲打狙擊手容乜易炒番起件事
思古井你好呀
我黎推到你仆街的
仲擠咩呀膏,咁多日都無咩正新料爆出,遲d就完全無人理,放料都無用
我想問下咁多位爆料人其實同思古井呢次事件有咩實際關係,純綷好奇,唔方便可以唔答

條條大道通羅莾(打狗棒)幫佢貼街招
大神是也幫佢整合開Post同製作懶人包
萬通靈(麒哥)幫佢拍片籌旗還學債

陸永=?
魚仔123=?
本身係朋友/教友/義士?
我想問下咁多位爆料人其實同思古井呢次事件有咩實際關係,純綷好奇,唔方便可以唔答

陸永=?
魚仔123=?

我=開Post,推post,介紹記者

之前你係呢度都有講過!

我有啲奇怪,上面爆料人有部份都好似無再理呢件事,疑似被滅聲,怕被人反起底?

陸永=?
魚仔123=?

好似有啲係轉咗名

陸永=?
魚仔123=?

我=開Post,推post,介紹記者

之前你係呢度都有講過!

我有啲奇怪,上面爆料人有部份都好似無再理呢件事,疑似被滅聲,怕被人反起底?

你咁問黎有咩用 佢地都戴哂頭盔話資料係收集番黎,應該係唔想井仔精確咁分到邊個user打邊個user啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞