[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
條友去左邊 又話有問題可以搵佢
人呢?

熟悉控制連登仔,知道深潛一定冇事 同位隱形狙擊手一樣

隱形狙擊手都已經棄暗投明

咁一樣要負責呀,當初綿羊係佢黎,依樣啱唔啱先

如果啱,即係佢係扮教會嘅人黎撚大家,都幾撚賤格喎 見到井仔爆條女電話出黎又冇澄清,事到如今仲想龜縮 大神都企番出黎啦
如果綿羊由頭到尾都係井仔就話姐,依家係狙擊手扮人地上黎發言,其實都好撚賤格囉
Push
其實...個女仔無啦啦 俾人搞到全香港都識。重要俾人貼街招真係好慘。可能前途都冇埋。人地明明讀得書 係叻女。

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦
重有佢將來做野嘅地方 將來嘅同事
你地仆街了,古仔而家點曬你地相
遲啲動用龐大人力物力一招收你地皮
人呢?

如果啱,即係佢係扮教會嘅人黎撚大家,都幾撚賤格喎 見到井仔爆條女電話出黎又冇澄清,事到如今仲想龜縮 大神都企番出黎啦
如果綿羊由頭到尾都係井仔就話姐,依家係狙擊手扮人地上黎發言,其實都好撚賤格囉

我只係想講,就算係狙擊,依條隱形狙擊手都唔係咩好人,佢同井仔半斤八兩架炸,仲要係佢帶頭用綿羊去煽動大家,利用大家信任,當然可能係井仔啲屎橋啦,但係依條友都唔值得大家去保護 用假ac去代對家發言,混淆視聽之餘,對教會方面極唔公道 狙擊都應該用正道,要先搞清楚件事對錯先狙,唔係好似依位隱形人咁,用邪道帶風向再引大家去狙擊

佢咁係代人比假證供 防礙連登司法公正呀
零負評
其實...個女仔無啦啦 俾人搞到全香港都識。重要俾人貼街招真係好慘。可能前途都冇埋。人地明明讀得書 係叻女。

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

狙擊過佢既人好死出黎啦屌

我都贊成綿羊狙擊手應該出番黎,唔好龜縮啦 你就咁射死人都算,今次大把人炒車,但係綿羊狙擊手 你係用綿羊去比假證供,去令大家炒車呀,如果你係思古井用綿羊爆人電話果陣企出黎,大家已經會質疑佢人格啦
零負評

召喚思古井巴打入嚟負評

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

其實依家全行都知依件事
連登仔點解決?整臭人地個名,拍拍攞柚就算
一個叻女就咁玩完。

利申:行內人士
留名
本身唔太留意
而家明白

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

其實依家全行都知依件事
一個叻女就咁玩完。

我係咪識你🤣

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

其實依家全行都知依件事
一個叻女就咁玩完。

我係咪識你🤣

Sor 用左emoji 唔好屌我
人呢?

我只係想講,就算係狙擊,依條隱形狙擊手都唔係咩好人,佢同井仔半斤八兩架炸,仲要係佢帶頭用綿羊去煽動大家,利用大家信任,當然可能係井仔啲屎橋啦,但係依條友都唔值得大家去保護 用假ac去代對家發言,混淆視聽之餘,對教會方面極唔公道 狙擊都應該用正道,要先搞清楚件事對錯先狙,唔係好似依位隱形人咁,用邪道帶風向再引大家去狙擊

佢咁係代人比假證供 防礙連登司法公正呀

頭個段我唔評論啦
但老妨唔你咁解
你當呢度係法庭定警局

咁你地要判案嘛 咁佢用假ac幫對家出聲唔撚賤
依家派哂傳單sd哂 email咁,唔係睇過證據先做架咩 我都唔知連登係法庭定警局,但係派傳單果啲唔係判左案 定係隨便玩下架炸

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

我都贊成綿羊狙擊手應該出番黎,唔好龜縮啦 你就咁射死人都算,今次大把人炒車,但係綿羊狙擊手 你係用綿羊去比假證供,去令大家炒車呀,如果你係思古井用綿羊爆人電話果陣企出黎,大家已經會質疑佢人格啦

錯咗就一定係錯咗
我覺得人地肯講返係思古井搞出嚟
而且亦都真係學牧師話齋,棄暗投明
咁我都會幫佢保密

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

錯咗就一定係錯咗
我覺得人地肯講返係思古井搞出嚟
而且亦都真係學牧師話齋,棄暗投明
咁我都會幫佢保密

以前啲狙擊都係定完案先狙,依家條友係妨礙大家定案,幫對家派膠比假口供,咁嘅手段都用得出 依家仲隱形,大神今次都錯,不過最少冇影響大家定案呀
棄暗投明,連登有個咁嘅狙擊手真係好撚危險囉
雖然今次井仔先係focus,但係依位狙擊手都係危險人物
點解咁撚搞笑。 明明當初單野係forum 鬧嚟鬧去, 但又可以之後有咁多 whatsapp, tg 對話圖? forum 事 forum 了, 仲私下用 whatsapp ,tg
聯絡好on9

btw, 件垃圾同葉小姐咩關係?

係,其實咁多人炒車,依班私下搵井仔,唔公開資訊嘅人都功不可沒,尤其係綿羊主人,根本由見到思古井拎黎自爆果刻就應該出聲制止,就算井仔想貼教會聲明,咪叫佢用思古井貼,有咩問題

加上井仔係貼聲明果陣先借ac,咁係咪即係一開頭隻綿羊係狙擊手本人操控住 咁好似唔係咁好喎

以為井仔喺大佬 背後嘅人先喺真正final boss啊!!
捧高井仔 幫佢手自編自導自演 再一手打佢落黎
井仔高登仔由盟友變成對立 依家遷怒於高登仔
boss就背後全身而退
好可怕嘅手段

其實父母果輩應該唔識佢

成間學校都識佢都夠死啦

其實依家全行都知依件事
一個叻女就咁玩完。

好事不出門 壞事傳千里
網絡世界一直都係咁
http://evchk.wikia.com/wiki/網民亂指大學生為強姦案疑犯事件/
話人強姦呀,變態呀,就大大聲
澄清果陣又有幾多人用返同樣既程度幫人?

依單又係,咁多人炒車、搞人又係咪大神一個人道歉、澄清就解決到既問題呢?
有幾多人真係肯幫手澄清?
仆街四眼仔
點解咁撚搞笑。 明明當初單野係forum 鬧嚟鬧去, 但又可以之後有咁多 whatsapp, tg 對話圖? forum 事 forum 了, 仲私下用 whatsapp ,tg
聯絡好on9

btw, 件垃圾同葉小姐咩關係?

係,其實咁多人炒車,依班私下搵井仔,唔公開資訊嘅人都功不可沒,尤其係綿羊主人,根本由見到思古井拎黎自爆果刻就應該出聲制止,就算井仔想貼教會聲明,咪叫佢用思古井貼,有咩問題

加上井仔係貼聲明果陣先借ac,咁係咪即係一開頭隻綿羊係狙擊手本人操控住 咁好似唔係咁好喎

以為井仔喺大佬 背後嘅人先喺真正final boss啊!!
捧高井仔 幫佢手自編自導自演 再一手打佢落黎
井仔高登仔由盟友變成對立 依家遷怒於高登仔
boss就背後全身而退
好可怕嘅手段

咁又冇咁誇,只係依位狙擊手今次表現太危險,大家以往都係定左案先狙,好似火哥咁。但係今次係有人扮 一方代表 去比證供,狙擊手係影響定案階段,個人認為咁係好危險嘅一件事
呢個PO正
留喺連登真係好多嘢睇,跟風撞車馬後砲落井下石樣樣有
隔離登太少人,冇咁精采
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞