BNO Visa App 討論

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
我直接人仔
佢分兩單
IHS CNY 29448.83
5年visa CNY 2360
Evidence of where you plan to stay , 大家比乜嘢文件做證明,我都未到步我點知住邊度
點叫做冇錢先
我都係十萬港紙帶去
學歷技能我都冇
英文點到餐 之前去旅行都夠用
你唔捉我grammar 都應該問題不大
比錢果時?
想問需唔需要俾criminal record certificate?
一登入就出現,我都未填晒啲野
交人仔個問題uk fix左未
預備今晚申請
係香港學英文先咁重grammar
溝通到就得啦, 鬼佬都會錯grammar
咁又唔係
我無聽過英國嘅鬼佬講嘢係錯grammar
好多英國人好注重講嘢個articulation

只係人哋知道你係外國人 對你唔會咁高要求
你係香港見到個日本人講廣東話 你都唔會笑佢發錯音一樣
我都係 定係直接交人仔
最驚係唔知填左China佢會唔會當有discrepency
我比錢果時就試過
你試下F5
hotel booking
我交左人仔
英鎊匯價俾你地電子申請BNO Visa一下子彈上11港元兌1英鎊
港元同英鎊 唔似 港元同美元有掛鉤

俾你班電子Visa申請 即時兌換英鎊 個匯價即刻呈現波動既升勢
想問下 your immigration status 個度 大家填咩?係咪就咁寫 you are waiting for a decision on a visa?
Evidence of plan to stay 大家點樣寫?要我幾個月之前book定酒店?我鬼知咩
師兄有冇得講多啲
依啲野唔share啦 research 自己搵啦

外國人生活方式就係講個大方向俾你

之後就靠個人意志
有冇人知 如果之前去過working holiday 返左黎 個NI 駛唔駛填?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞