BNO Visa App 討論

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
係,但無謂被人點相
你要帶口罩都ok ge
可能等多個星期,冇fix bug 都要屈服了
你會唔會考慮換passport
應該唔關事,巴絲話去到畀錢自動變咗CNY嘛?
俾gbp+1

所以試下用VPN?

依家懷疑俾錢貨幣係睇你上網地區。
如果係bno,同時有valid bno passport ,就喺問有冇另一個國籍度填番hk或支那籍。呢個係中共強加喺bno身上的國籍,夾硬話你係支那人
睇你揀左咩COUNTRY...
我以為你scan唔到要去北角搞
唔係,好在
相問下如果主申請人用app submit 左
但另一半scan 唔到passport係唔係唔可以經app申請,要係web重新申請?
係英國結婚/註冊做Civil partner就得
台灣都冇係名單上,中華民國外交部領事事務局網站都有提國人申請英國簽證時無需提交tb test
重等既人真好耶

英鎊俾你地班apps撚炒到上1 英鎊對換11港元
個APP 做完Nationality Mismatch....點搞
Nationality :GBN
自己填左HKG....改番了....BNO是英國人
係.....我都想唔係咁.....不過算.....早D走
申請時....睇左英文.....係要..入境時..睇一次。
想問scan 唔到個垃圾chip而我依家喺英國
應該點樣book centre 去打指模
係咪都係要喺gov.uk果到㩒咗apply in uk
填晒所有嘢先再book centre
慢慢等一個月appointment 期啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞