BNO Visa App 討論

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
咁又唔得
如果你做寫字樓工
啲Email Grammar錯哂
個客見到都對你冇信心啦
仲點會放心俾你做嘢?
唔怕喎 技能呢啲去到有心再學

英國做 水喉匠 電工 髮型師 外賣店
呢啲相對藍領嘅工作因為多數係自僱人士
實際上收入同白領寫字樓工差唔多
我叫一次水喉師傅嚟睇一睇 乜都冇整過
已經收咗我 £80

最緊要肯放低身段 乜都試吓做!
想問下有冇人save左個application未submit,
今日開番無得改填左既野
明明琴日全部都有得改,
我想試下改番個country 做Hong Kong都改唔到
但佢淨係比我review 我d答案無得改。
我讀乞食科, 過到去預左做下欄野
我都係 一開始預左辛苦d
有野要改, 要係登入果時揀del左個申請, 再重新填多次所有野.
country果到冇解, 所有人都有同樣問題, 維有hold起個申請, 等下home office回應係咪bug左
過左declare 個step 就唔俾再改
放心 真係你認為下欄 人地認為搵食工

人地認為下欄 你會認為搵食工
原來係咁!
唔該哂巴打
其實China嗰度只條影響到個聯絡地址同畀錢變人仔,我覺得唔大影響,你可以喺city/region嗰度寫返Hong Kong。最緊要係國藉嗰度都填BNO。
巴打諗住去邊個城市?
我都係帶十零萬過去
想請教一下,用特衰申請,即係佢等你畀埋錢去到最尾先睇你係咪有bno status?定中途要交bno 文件去證明?
想請問有冇人知national id card 個度係咪填hk 身份證 之後問有冇hold other citizenship 應該係填咩?
啱啱去UKVI 個網問野,要入喺邊度申請都係得China (Hong Kong)揀。
NHS係幾時開始計,入境定Visa批出
仲有如果一家人兩公婆都攞住BNO,咁咪會變咗有兩個主申請人,定係其中一個要話冇BNO?
有咩問題
點解有都要話無呢
虛假申報喎
有就要話有
變兩個主申請人係佢問題
你問無就係講大話
變咗你問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞