BNO Visa App 討論

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
唔關事架 廣東話難過英文勁多
你咪又係識講
而且英國個撚個都講到BBC咁咩
好多第一代移民都係講VOCAB + 身體語言架咋
如果我依家仲係香港住公屋, 我諗我都會去英國囉
去到英國必未會搵到 support 工, 到步先搵 support 工先囉, 搵唔到就乜都做囉
5 年後申請永居要考英文囉 (an English qualification at B1, B2, C1 or C2 level)
如果美國去 community college 有免費 ESL 班補英文
英國唔知佢點樣安排
其實而家apply完bno visa係咪會比埋NI你架?定係都要打電話自己申請?
咩refund?
轉VISA
之後會入返落你比BNO VISA錢張信用咭
香港會有
英國唔一定有
等左一日....冇inbox reply
我同你差唔多,係年幾大你多幾年........英文少廢咁....英文係逼出來,如果真係溝通唔到,去到讀英文course就OK....
我覺得....你會唔會唔要份工先.....多過英文問題。呢個先係決心和自信既考驗
請問申請BNO app visa時,係咪同一時間要俾埋IHS 費用(per 成年人$33xxx)?
咁都要等下個月.....我唯有用其他銀行算
所以,我都冇考慮過呢個問題.....就算有都估係online set language搞掂,點知真係會發生一件咁on9既事

好彩其他銀行仲有少少錢 話時話申請到完成,有冇人係2星期內搞掂?
你都失左業
有咩好輸?
就失,仲有兩個月番,
係考慮緊香港搵工定專心搞bno 5+1 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞