BNO Visa App 討論

1001 回覆
47 Like 12 Dislike
可以ebanking 入面email 俾佢地改
但要下個月先會改到
想呢今個月做哂佢,咁唯有用其他銀行....一個人,10萬做proof夠唔夠
10萬應該ok啦
我上個月發現呢個問題打左上cs話要轉語言然後先做tb test
諗住一等3月份呢份statement出就申請
我有TB Test係手啦,但非常擔心要住隔離酒店,個到住10日要洗2萬.....夠兩個月Airbnb了。希望四月可以relax D 啦......CNY個問題都仲未有update.....
唔急的話,再等吓囉
(BNO)突 發!BNO 5+1 簽 證 可 提 早 領 取 強 積 金 MPF!!!
https://lih.kg/aKNouOU
唔等得太耐,到時又到個TB Test到期
我都有test report係手,拎左無耐
你好早做test咩?
望就望過多兩三個月飛個陣好d,唔洗隔離
一月己經做左,打算第一批出發,點知.....等等下就搞左個隔離酒店
你叫我白白花錢去住隔離酒店....真係唔係好想.....唯有等解封就走人。
其實批左之後你仲可以有180日時間先出發, 所以其實你apply左之後都仲有8-9個月時間先出發, (假設佢要用12weeks去批)
唔得呀....BT Test 7月到期....希望唔好lock down 到6月啦....到時就硬食算
最怕佢唔只唔解封
仲要無啦啦又爆新一波

幾時先唔洗隔離
好彩用恒生同hsbc 中英對照架啫 煩少樣野
唔好咁擔心 我都女朋友兩個人都咁上下budget! 船到橋頭自然直 唔好去london就好好多 加油
又再一次證明citi好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞