我宣布經手機App申請英國BNO Visa 今日正式啟動!!!

888 回覆
541 Like 10 Dislike
我諗唔係個個都有家底 加上唔係間間u tran到credits
不過呢啲自己衡量啦 有錢都係一個可行既方法 英國grad搵工仲好
咪比錢解決
咁我閒日又真係後閒,搵日搞掂佢先,唔該哂
同居證明呀
聯名户口唔係同居
They’ll need to prove that they’re either:
- in a civil partnership or marriage that’s recognised in the UK
- in a relationship and have been living with their partner for at least 2 years when they apply

無既最簡單就係結婚
其實我最大問題係5+1個陣生仔點計
5+1完哂先生仔好似太老
plan緊兩年後去
拎完bc都38
想問申請完如果兩年之後先走 咁係幾時俾lHS費用?
真 就係驚tran唔到又要由頭讀過仲浪費左啲學費
如果想年尾去 依家先搞同居證明咪搞唔切
Apply visa個刻比
申請完你2年後先去 咁我代英國政府多謝你1248鎊
即刻結婚1000蚊
所以咪結婚囉大把人都係咁
我網上search 話 申請LOTR 要比1年/半年 NHS?
有啲咁既事!?
個個係如果你係境內extend LOTR which is應該冇人會做
但入境前grant 6 months LOTR係去到3月31 之後就無
即係申請5年visa完
一年後先去
會得返4年跟住4年後再續多1年visa
先可以再申請+1入籍?
用dhl寄左本舊既過去,慘
最低消費係續30個月
你申請5年 一年後先去 fail左5年居留要求
要extend visa 但冇一年 visa比你 要申請2.5年 比多2.5年ihs 然後住多一年申請ILR 再住多年bc
所以你確定左半年後會去 係個6個月內申請啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞