我宣布經手機App申請英國BNO Visa 今日正式啟動!!!

888 回覆
541 Like 10 Dislike
6s唔比下載
唔洗
根本續定10年先出發係最合理做法
無諗住番了
有冇人知係咪要就到期先可以續?
有心走已經走左or差唔多準備好走
講幾多年後先走果d, 通常即係唔會走
97前已經發生過一次, 人類總要犯.....
幾時都得
即係咁, 人7就成日都會整唔見d野
我 iOS 14都唔得
見樓上好似話因為要NFC
今晚返去試下 iPad
要上網整
用唔到APP
你上gov.uk
人地係個app scan唔到
唔關入境事
每個人唔同 無謂批評
要NFC 6S好似得剩係用apple pay既NFC
『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (3)
https://lih.kg/aKarQHU
https://www.gov.uk/government/news/hong-kong-bnovisa-uk-government-launch-digital-process

We are aware through testing that there may be some documents where the app cannot read the chip. Testing suggests that this is mainly an issue with Hong Kong SAR passports issued before Summer 2019. We are continuing to test the technology against these passports.
拿, 你自認, 唔係我話你㗎
唔係批評, 只係講見過既事實啫, 當我9up

唔係呢種要上網填表去北角整
你有其他護照或攞到BC之前都唔離開英國
可以唔續
但要去北角整VISA
佢出完我即刻更加有信心。
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞