[借個九死俾俾你,保你冚家平安]龍虎門暨港漫討論區 11

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
最勁個翼龍,黑龍一掌都打撚死佢
成個元始門廢到
君臨當日夠話有下文啦
奇怪在當時鍾英偉專欄都廢事做戲直接話無後續,
個專欄竟然出到街,
變咗成班口供唔夾
我最意外既係個敵人竟然因為黑龍盤古天殛震層數低而唔驚黑龍
大佬呀,黑龍就算無盤古天殛震都有11關功力架
比人當蛋散
我印象4大個時佢已經唔夠王小虎打,仲要最後小虎留手放佢一馬
無記錯最後扮死同豪傑笑傲江湖
鍾英偉應該堅嬲
更加證明間公司係各自為政
老黃根本冇睇過啲書就出街,天子七我記得有句幹你老黃都出咗街啦
噤撚好笑 要搵黎睇下先

唔好喇
天子六原本就好好地,唔算太差,都ok,突然完左佢
自己搵個最難寫既三國出黎改編,你估真係有咁多陳某可以寫得出「城下一聚」,?咁突破思維既野係三國度
睇左第一期
見返問天好有感覺 雖然係十七歲既問天

創刊號黎講係普通左 不過我都會繼續支持
希望玉郎比啲力水 人人期望都唔同
加油啦
之前 543 比咗十期機會, 呢本買 5 期睇下咩料先
發仔隻右手做乜
妖珠之力
但係天子六中間拖得太核突,整體期數算多,再加埋每集90頁,一期故事等於薄裝兩期,只能說呢個project太長,引起太多變數

早排再睇返天子四,節奏由頭快到尾,夾埋都係100期左右
舊著龍虎門.....竟然有黯然銷魂掌
繼續龍少封面
唔似慶仔喎…
薛飛
係龍少
《天妖玄奇》第二期,另一皇牌主角姬發登場,呢位來自1500年前嘅真命天子,今期擔正大旗落力演出,因內容太豐富,欲罷不能,愈畫愈起勁,所以繼續畫足38頁,為免劇透,老友記可以先欣賞邱福龍嘅跨頁封面構圖,記住第二期4月1日(星期四)同大家見面。辛苦晒、多謝晒龍少!

#玉郎有請 #天妖玄奇 #黃玉郎
龍少真係好幫玉郎
天子4沒天可汗篇就最PERFECT
天子5呢就打到最後冇咩BOSS
天子6反而係一早整左個BOSS出黎,但冇份出場打,幾下篇幅完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞