[借個九死俾俾你,保你冚家平安]龍虎門暨港漫討論區 11

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
想買本$48版
$48版本係咪有埋彩色
睇緊舊著
小虎識無相神功老天尊仲死埋
仲有易筋經,本身係黑龍fans,真係想睇下佢點升level
老天尊後期痴左線,李高接手後係圍攻老祖宗時死埋
支持佢升level,之前永遠都屈佢金鐘罩練唔到12關
凶星
宜家新新龍認唔認劍妖同凶星死咗
正傳無出過凶星
劍妖有好似有喺旁白寫死咗?
見到就唔想買
舊著基龍最初係金鐘三關,跟住有奇過得到易筋經練到藍級,去到見到金鐘聖僧之後先專練金鐘
凶星應該當無出過啦 老祖宗仲用緊震乾坤
劍妖好似講瘋雷失蹤果陣有提過
佢唔係學易筋經有D意外
希望易筋經唔好比左大自慰
呢排黑龍做主角真係幾好睇

寫得黑龍幾活潑

新新龍係我每星期最期待嘅港漫
三十幾層好低姐
倚天張無忌一陣就練完乾坤大攞移都係咁喇
連王苦海都reboot左,果幾本外傳已經當無出過
本身諗住都買第一期,見到師兄report,都係不了
玉郎味就等玉郎忠心fans買吧
其實就算佢直接練到頂級三十九層天都只係追返同小虎小龍同級
你買嘅唔係姬發問天,係對黃生老年生活嘅一份心意
課金供養佢同對支那母子?不了
問題係唔好睇,關黃生個人咩事,聽今日大肥講港漫真係笑而不語,話搵幾個帶頭搖棋就有noise,最小都有2萬書,最搞笑係佢想搵個幾個連自己本書都睇唔掂,和仔得幾千,黃生1萬below,馬sir肯出都係頂到2萬below,班讀者群仲要一定overlap
如果一個真人show就救到港漫,香港電影都唔會仆街啦,根本港漫/電影市場競爭力低,仲話搵班老野帶班年輕人,班老野而家連一本似樣既書都出唔到,年輕人跟佢地學點度d舊橋,定起埋d爛茶渣咁既字呀
係到屌埋和仔,咪再出舊野當有創意,本身封神同西遊已經夠似,仲要無限develop,黑天龍之後仲講諗住寫妖怪道,期期好睇就話,有時好睇一期之後就悶返5至8期,阿修羅仲離譜,佢爽殺成人禮班仆街之後,就一路悶到尾,有時覺得和仔好快變第二個水深,水深明顯無橋,個個仲吹到佢好有料咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞