[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
Hey kid

我未睇22...但見到23 預告好撚正....直頭用hey kid做thumbnail...

想slade返黎,但又想佢keep住拍shannara
arrow 奸角:chase= Hey kid> ras> Damien

我覺得hey kid少少好過chase....始終佢有多咁多時間去setup個character

Hey kid應該係咁多英雄劇做得最好反派top3.

Marlyn呢?

成日講父愛我覺得佢好撚煩

top 3 一定有hey kid 同wells 版rf 份
好期待arrow 痴線佬vs 痴線佬

arrow 奸角:chase= Hey kid> ras> Damien

我覺得hey kid少少好過chase....始終佢有多咁多時間去setup個character

Marlyn呢?

點排好
Kingpin heykid purple man rf Jerome
好耐冇睇Flash,Iris死左未?

死左

死左

ok 第幾集?我由果集開始睇返

死左

22 神作

死左

終於有時間補返LOT後半段

第二季真心唔錯

尾個幾集好緊湊
其實一直都唔係好睇得明
點解未來既flash要番來殺iris
又講到唔殺佢又生存唔到
利伸 對時間殘餘無咩概念
其實一直都唔係好睇得明
點解未來既flash要番來殺iris
又講到唔殺佢又生存唔到
利伸 對時間殘餘無咩概念

上集CISCO咪解釋左

IRIS死-->幾年後BARRY整時間殘餘VS SAVITAR-->SAVITAR殺剩一個時間殘餘-->時間殘餘黑化變SAVITAR-->SAVITAR去過去殺IRIS--->LOOP

唔好問第一個SAVITAR點黎 我諗編劇都解釋唔到
屌 arrow真係好睇好撚多

Marlyn呢?

點排好
Kingpin heykid purple man rf Jerome

kingpin寫得太好...完全唔係我對佢漫畫入面個印象.....
屌 arrow真係好睇好撚多

追緊season5
無啦啦laurel 出現番
諗唔到點解hey kid要幫orli
Oliver vs Adrian
Dinah vs Laurel
Nyssa vs Talia
Hey kid 清場

hey kid 清場晒咗,
應該佢打晒先係
Deathstroke下集會唔會死
讓路比Batman電影
瘋狂慶祝
臭西!!!!
Wild Dog ,Dinah究竟去左邊?
其實係咪成個ARGUS都知Oliver係GA?

其實套劇每個有名角色都知 Oliver係arrow咁濟
其實係咪成個ARGUS都知Oliver係GA?

其實套劇每個有名角色都知 Oliver係arrow咁濟

公開既秘密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞