[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
就黎又完season
留個靚名
仲有兩集
期待arrow互片
留名
想講好耐

有無人講得新Black canary好撚有魅力 好撚正
想講好耐

我都覺得佢好撚正
啲人唔中意佢都只係因為佢代替左以前既Black Canary不過仲未正式接下呢個名號
想講好耐

我都覺得佢好撚正
啲人唔中意佢都只係因為佢代替左以前既Black Canary不過仲未正式接下呢個名號

應該下季會正式做black canary
想講好耐

唔差
BTW
之前咪有人POST過新聞
有咩CAST 咩人係TEAM ARROW(又slade又回力鏢隊長)
應該因為隊友比人捉晒迫住team up
睇落下集似會比人捉晒
BTW
之前咪有人POST過新聞
有咩CAST 咩人係TEAM ARROW(又slade又回力鏢隊長)
應該因為隊友比人捉晒迫住team up
睇落下集似會比人捉晒

你呢個粉字同冇粉一樣
不過我同意
下季arrow 仲可以有咩大佬打
呢幾季打到咁癲

千奇唔好Anatony

Anatony 同 Oliver 條線好撚正
Vigilante 應該係真Adrian Chase

比佢偷左身份
so暗地做真adrian會做既野 打擊罪惡
Vigilante 應該係真Adrian Chase

比佢偷左身份
so暗地做真adrian會做既野 打擊罪惡

咁似第一季flash
想講好耐

想睇佢同Oliver做愛
想講好耐

應該好正
想講好耐

應該好正

我估佢兩個唔會有感情線
想講好耐

應該好正

我估佢兩個唔會有感情線

睇佢跟唔跟返漫畫
想講好耐

應該好正

我估佢兩個唔會有感情線

睇佢跟唔跟返漫畫

聽人講漫畫係兩公婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞