[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
Season 1 完左oli有返過去煉獄
唔知會唔有flashback

你提起有好似係
hey kid應該有d野啦
最後oli沖去截adrian個時
無啦啦比左個shot slade去除頭盔+行埋一二邊

想佢做常註角色

加入team arrow一定變廢左
無人提malcolm

「死」得有意思
但應該唔係真死嫁啦

未見屍=未死
見屍仲可以等巴仔fk up timeline

除左ra sa gual之外
其他boss都係死左出返嚟
無人提malcolm

「死」得有意思
但應該唔係真死嫁啦

未見屍=未死

演員ig話真係死左
無人提malcolm

「死」得有意思
但應該唔係真死嫁啦

未見屍=未死

演員ig話真係死左

美劇嘅話肯定有方法番生啦
無人提malcolm

「死」得有意思
但應該唔係真死嫁啦

未見屍=未死

演員ig話真係死左

美劇嘅話肯定有方法番生啦

叫barry fuck一fuck就乜都解決左啦

想比大頭佢炸

我覺得係大家都有仔所以有感觸

想比大頭佢炸

我重新睇一睇
似係後拍加上去
本身有頭盔>無啦啦好突兀咁行埋一邊(離開左個畫面)>之後另1個shot大頭就已經得佢一個人 就係影佢除頭盔
再後見到除左頭盔既"slade"已經遠遠地 blur到睇唔清 應該係替身黎
再之後adrian用彈爆炸走佬 影返去john, lance, wilddog, dianh, nyssa 個鏡頭係近既 就已經無左slade係到
Prometheus
“I’ll see you on the boat” 啫係去到最後果秒都plan好哂,Arrow最佳奸角
不過佢應該淨係殺到漏咗係籠嘅Artemis
We can't believe our eyes! Watch Stephen Amell glide through the course in our partner M&M's U.S.A. Run of the Night.https://www.facebook.com/nbc/videos/10155363602595746/

有得睇oli玩

隻鞋 一定係着左隻鞋先咁勁

同埋條女成個汁男咁 企係到唔知做咩
We can't believe our eyes! Watch Stephen Amell glide through the course in our partner M&M's U.S.A. Run of the Night.https://www.facebook.com/nbc/videos/10155363602595746/

有得睇oli玩

最後睇到好大波
同埋佢做招牌動作=0難度
Prometheus
“I’ll see you on the boat” 啫係去到最後果秒都plan好哂,Arrow最佳奸角
不過佢應該淨係殺到漏咗係籠嘅Artemis

難啲,應該寫到救埋,最後零死傷,
係thea老竇失蹤

有得睇oli玩

最後睇到好大波

佢真係好撚fit

有得睇oli玩

最後睇到好大波

佢真係好撚fit

好可惜完成唔到

有得睇oli玩

最後睇到好大波

佢真係好撚fit

好可惜完成唔到

個女仔係coach來,本身嚮ninja warrior 裡面好勁

我知知地咩水
但真係好汁男

有得睇oli玩

最後睇到好大波

佢真係好撚fit

好可惜完成唔到

做到前面果set野應該已經好攰
玩到呢到已經好勁
究竟arrow今季前半出現嗰條揸槍殺罪犯嘅vigilante去咗邊 佢嘅出場係有咩作用
究竟arrow今季前半出現嗰條揸槍殺罪犯嘅vigilante去咗邊 佢嘅出場係有咩作用

路人黎

路人黎

好似去到s6先會講佢真正身份

有得睇oli玩

最後睇到好大波

佢真係好撚fit

好可惜完成唔到

做到前面果set野應該已經好攰
玩到呢到已經好勁

好撚勁

想比大頭佢炸

我重新睇一睇
似係後拍加上去
本身有頭盔>無啦啦好突兀咁行埋一邊(離開左個畫面)>之後另1個shot大頭就已經得佢一個人 就係影佢除頭盔
再後見到除左頭盔既"slade"已經遠遠地 blur到睇唔清 應該係替身黎
再之後adrian用彈爆炸走佬 影返去john, lance, wilddog, dianh, nyssa 個鏡頭係近既 就已經無左slade係到

只係行左去柱個度,爆個陣最左邊見到佢把刀

得把刀
應該係替身
細心睇會見到好多shot都唔見樣
成套啲女角
nyssa speedy
felicity?不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞