[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
arrow s3都仲要好過flash s3

arrow s3都好爛,一刀秒左忍者大師。

呢2季鬥爛好難分勝負...

起碼Arrow唔係季季用同一條公式既主線
SG MON EL最後之係點樣?
係咪為左回歸整伏筆
Cat Grant真係Supergirl最吸引既角色
好中意睇佢串人
可唔可以將總統個外星人樣整靚啲話曬以前都做過wonder woman
Mon El呢個角色好浪費。一開始幾有魅力,CW一貫既靚仔主義加埋佢岩岩黎到地球咩都唔識成個傻仔咁好有趣
但佢既角色魅力愈黎愈差由中意SG開始變到同普通角色冇分別,跟住佢老母出現之後就更加煩最後個集冇人當過佢係Daxam王子同埋佢太廢
SG入面既Superman其實好正做到Clark既傻氣又演繹到Superman既正義感(呢方面可以再加強),外表又唔差個人覺得呢個Superman好過Atom版奈何呢套係SGSuperman既表現機會少到仆街
希望呢套野之後可以進步下今集season finale最尾個伏筆好普通
暫時睇呢套野最驚喜係s1個陣突然彈左個Martian Hunter出黎
屌喇星咁樣推番E2 Wells出黎都有既,Iris又唔洗死

希望arrow唔會出事
2mins劇透:點解slade會幫手
https://www.youtube.com/watch?v=aXUJar_HDb8

希望arrow唔會出事
https://www.youtube.com/watch?v=aXUJar_HDb8

原來有Slade個仔資料 咁都算解到既

希望arrow唔會出事

原來有Slade個仔資料 咁都算解到既

我仲以為lot之後唔會再講佢個仔添
睇完Flash
好失望
臭西

起碼Arrow唔係季季用同一條公式既主線

有公式 Season 1-4 一到5月就有恐佈襲擊

邊有得比
Flash每季最尾都要搞大災難出黎,加每季奸角都係用同一條公式
今集Arrow 》》
今集Arrow 》》

唔撚係掛,炸死哂咁多人?下季換班新血演員
唔好撚同我講搵到個洞匿埋

btw,未睇唔好撚入黎話人劇透,美國已經播左
今集Arrow 》》

可唔可以講detail少少...番緊工無得睇生肉
今集Arrow 》》

肯定全部冇死啦
今集Arrow 》》

肯定全部冇死啦

至少之前講左black siren下季係常註角色
今集Arrow 》》

邊度有生肉download
今季Arrow同Flash一樣都係完全冇下季既提示
完得有啲倉促
完得有啲倉促

唔係呀....flash有係咁提thinker係下季壞人呀
Arrow今季除左密室陪慾果到成季>s1
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?

應該係在starlab間房三個人吹水果段
呢個finale比得上Season 2 大戰Slade
今集Arrow 》》

邊度有生肉download

Terrarium
Prometheus真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞