[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
Captain lance 去咗溫布萊睇阿仙奴?
頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都想講 但又唔係好肯定

我都見到
原來真係佢
頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢
身邊無朋友睇arrow 無得即時確認
頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

自從第2季之後就變左光頭
頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

個cam man都幾眼利咁都spot到captain lance

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

個cam man都幾眼利咁都spot到captain lance

應該唔小心
岩岩睇完ep23 有排等下季呀屌
唔該咁多位巴打你地用咩睇arrow
我用開ios 平時都有用電腦睇
但arrow最尾個集搵極都搵唔多 平時睇開個d網都load唔到

我上網睇架咋喎 vmus

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

應該唔小心

講左咁耐 我一直以為係wave rider個captain 原來係scpd嘅captain

係佢

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢

應該唔小心

講左咁耐 我一直以為係wave rider個captain 原來係scpd嘅captain

乜有人會叫Sara做 captain Lance架咩

以為自己眼花 真係佢

應該唔小心

以為自己眼花 真係佢

應該唔小心

gideon會
成班友應該已經諗哂方法點走
但要等到10月解話

點解Chase要自殺
好鍾意呢個奸角
不過今集真係好好睇,抵ign比10分。
最後老母出場個度眼濕濕

邊part老母出場??? tf??
Deathstroke型撚到呢

雖然好似發左少少福
但都好撚型

狂野砍人style 觀感好過chase
咁其實都算講完佢五年起到島生活 下一季仲有咩好講

Flash back番第一季

唔該咁多位巴打你地用咩睇arrow
我用開ios 平時都有用電腦睇
但arrow最尾個集搵極都搵唔多 平時睇開個d網都load唔到

自己下載完up上nas/google drive再用nplayer睇
反正儲開戲同劇唔怕煩

一係人人
成班友應該已經諗哂方法點走
但要等到10月解話

點解Chase要自殺
好鍾意呢個奸角
不過今集真係好好睇,抵ign比10分。
最後老母出場個度眼濕濕

邊part老母出場??? tf??

你睇哂未

今季炸死哂啲人咪可以flash back 翻season 1 點同copy that 同肥屍相遇囉

今季炸死哂啲人咪可以flash back 翻season 1 點同copy that 同肥屍相遇囉

Season 6 - flashback 翻season 1 既copy that 同肥屍
Season 7 - Slade 同 Thea
Season 8 - Malcom 同 William s mom
Season 9 - Curtis 同 Lance
Season 10 - wild dog 同 新BC

Season 6 - flashback 翻season 1 既copy that 同肥屍
Season 7 - Slade 同 Thea
Season 8 - Malcom 同 William s mom
Season 9 - Curtis 同 Lance
Season 10 - wild dog 同 新BC

應該唔會一季flash一兩個角色咁少
[quote]Deathstroke型撚到呢

雖然好似發左少少福
但都好撚型

狂野砍人style 觀感好過chase[/

Slade 套衫今次有啲hea, 上次佢做boss個陣最撚型,套衫緊身好多 今次套衫有啲玩具feel,搖下搖下鬆身到呢

最唔中意係個mask成陣膠味
malcom下季好似講到明唔再做常角,不過咁死都好嘅,似返個男人s4成個
malcom下季好似講到明唔再做常角,不過咁死都好嘅,似返個男人s4成個跟班咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞