[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
得罪講句hey kid一個秒曬對面全家都得

唔好唔記得cw所有角色既能力值都係海鮮價咁
好似Oliver咁
必要時season1一抽十又得
必要時season3街頭小卒都打唔贏

hey kid海鮮價到打唔贏/要吃力地打的話
真心寧願佢唔好join
睇劇照迥力鏢佬都幫拖咁西利
咁對面Chase 未輸硬

迥力鏢佬好勁咩

佢唔係季度boss姐,但話哂都係arrow/flash crossover的奸角

唔係季度boss
咪即係一個普通奸角
一季有20個個d

同埋ability太普通啦
雖然佢漫畫都唔算小戲份(好似係)
https://www.youtube.com/watch?v=D_l1gGzJJGE
arrow season finale extended trailer
迴力鏢:didn't he kill ur mother? 中point
得罪講句hey kid一個秒曬對面全家都得

唔好唔記得cw所有角色既能力值都係海鮮價咁
好似Oliver咁
必要時season1一抽十又得
必要時season3街頭小卒都打唔贏

hey kid海鮮價到打唔贏/要吃力地打的話
真心寧願佢唔好join

屌佢出場出得咁型"hey kid,I am glad you came back" 玩海鮮價真係將成個s5 拖低晒
睇劇照迥力鏢佬都幫拖咁西利
咁對面Chase 未輸硬

迥力鏢佬好勁咩

Chase 個邊戰鬥力差咁遠點打?

Talia一個已經好勁,佢仲要有一部分league既人

斷估唔會秒殺掛,但就咁睇戰力真係冇得比

Evelyn打Deathstroke
係咪眼前見到咁多大粒野嚇到痴撚左線

2招之內TKO啦

真係好
果頭Flash去偷Argus電池,差啲殺埋King Shark

呢頭GA放2個Argus囚犯出黎幫自己打大佬

Lyla心諗
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂
果頭Flash去偷Argus電池,差啲殺埋King Shark
呢頭GA放2個Argus囚犯出黎幫自己打大佬
Lyla心諗

始終自己條仔係GA嗰邊係會偏心㗎啦
team arrow 有個攞住爛布既去佐邊?
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

cat bb終於出返黎 好開心

神隱左
之前硬食左野爆炸之後話同塊布無左connect 定執布死左 要去自己潛修/研究下
大約係咁
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

上季kara speech
今季到cat speech
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

成日整到個superman咁柒
不如唔好出場好過

神隱左
之前硬食左野爆炸之後話同塊布無左connect 定執布死左 要去自己潛修/研究下
大約係咁

Ragman太屈,有佢唔洗Hey Kid都得

有佢 chase 一早收左皮
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

不如唔好出場好過

同james一樣 第一季最後又係咁

神隱左
大約係咁

好似話返鄉下整返塊布
唔知下季會唔會返黎
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

不如唔好出場好過

superman同cw係唔係有仇
我仲記得以前crossover的話 arrow係flash到/flash係arrow到都會好型
雖然superman無劇 但都叫special character
點解出親場都咁唔superman

kara好大愛左膠
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

不如唔好出場好過

我仲記得以前crossover的話 arrow係flash到/flash係arrow到都會好型
雖然superman無劇 但都叫special character

kara好大愛左膠

點會有仇,你有冇聽講超人前傳
係Cw播左成十季
首歌d comment好正
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

不如唔好出場好過

kara好大愛左膠

係Cw播左成十季

岩岩醒起超人前傳
但而家CW出個個superman真係柒到
終於得閒睇19 sg
最近幾集好似無前面咁鳩
lena=吳三桂

不如唔好出場好過

kara好大愛左膠

係Cw播左成十季

岩岩醒起超人前傳
但而家CW出個個superman真係柒到

因為Supergirl做主角
同埋而家個劇本真係麻麻地......

神隱左
大約係咁

塊布好屎 你睇今集Dig同Felicity爆一爆都唔洗受傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞