[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
今季Arrow同Flash一樣都係完全冇下季既提示
完得有啲倉促

唔係呀....flash有係咁提thinker係下季壞人呀

最後一集有提到咩?

應該係在starlab間房三個人吹水果段

savitor 話係果個lab度整個野黎對抗講果個DeVoe囉
慘 臭西家族平安又一季
HR真係死得好慘 唉
今集arrow IGN俾滿分

終於返嚟啦arrow

終於返嚟啦arrow

好想快D睇呀,可惜冇熟肉
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?

savitor 話係果個lab度整個野黎對抗講果個DeVoe囉

仲有前幾集白頭髮90世紀(?)嗰個kadablah blahblah都有講過Devoe
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?

仲有前幾集白頭髮90世紀(?)嗰個kadablah blahblah都有講過Devoe

錯晒啲英文

因為真係好撚正
今集Arrow 》》

唔撚係掛,炸死哂咁多人?下季換班新血演員
唔好撚同我講搵到個洞匿埋

btw,未睇唔好撚入黎話人劇透,美國已經播左

邊度有生肉download

Terrarium

iOS無
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?

係....所以都提都幾清楚
熟肉出左未???
熟肉出左未???

無野啦...down緊啦
屌你arrow
主角群就算,咁Evelyn、talia、merlyn呢
屌你arrow
主角群就算,咁Evelyn、talia、merlyn呢

Season 6 決定重新黎過
點解而家flash都要玩嘴遁

終於返嚟啦arrow

好想快D睇呀,可惜冇熟肉

今輯arrow好睇左,其實係靠barry,唔係佢flashpoint,arrow班人重係煩膠互小團來
完得有啲倉促

最後一集有提到咩?

Devoe 主要係鬥智, 仲要真名通哂天, 唔會再玩估身份掛, 但按barry 智力level最後又要靠Harry 或Eobard 幫手

下季有可能會有埋無賴幫
成班友應該已經諗哂方法點走
但要等到10月解話

點解Chase要自殺
好鍾意呢個奸角
不過今集真係好好睇,抵ign比10分。
最後老母出場個度眼濕濕
Arrow正撚到
今集arrow 好睇過第一季
Prometheus贏左
Btw今集flashback終於連返去第一季第一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞