[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike

lot新人

咩角色?

Isis
Btw幾靚女,希望唔係煩膠

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Isis_(DC_Comics)

lot新人

咩角色?

Isis

張圖唔知點解好有CG FEEL
BTE GOOGLE條女其他圖 有D大細眼

lot新人

咩角色?

Isis

應該唔用得Isis呢個名
ign 最後評所有劇season總分:
flash 7.8
arrow 8.7
lot 9
supergirl 7.3

但我覺得arrow都值9分個finale真係好睇到痴線,death stroke 返來, flashback完美咁接返第1季 最後chase 死得好型 不過下季好多team arrow 嘅member已經話返黎

lot 今季一定值9分, 啲敵人做得好,lot 條team 新加入個2 個角色都好掂,絕對屌打雞公雞婆。

flash就 當年第1季咁好睇,睇住佢愈出愈差,特別出左wally呢個on9 仔, 跟班黎講衰過柒roy好多 成個cw sidekick 方面真係有啲唔識處理敵人沙仔 5分鐘用把口解釋自己點出黎, 佢個出現故事已經可以拍一集,唔洗用一集黎拍洗barry腦 臭西唔洗講,一時怕死一時又話唔驚死,都唔知佢點撚樣。 killer frost其實都拍得麻麻,係有條短裙,但比我種感覺係,有左個冷凍人格就自動變衰咁而唔係角色自己性格黑化,有啲失望。

sg無睇,不提了。

lot敵人做得好?

Legion of doom 好撚正

agger 有一集仲專登講佢地之間點相處 勁好笑

追返lot都好
之前s1棄左

LOT 第一季我都係睇3集棄左
之後到第二季4劇連動一睇,咦?!咁好睇既。
之後就dl 番第二季來睇,但一睇好多唔明(最唔明 captian cold做咩死左)
之後dl 番第一季捱完佢

我都係頭幾集無睇 巴打你點捱架

因為想知captain cold 做咩死

個個都只係為captain cold而睇

我係為Sara而睇

追返lot都好
之前s1棄左

之後就dl 番第二季來睇,但一睇好多唔明(最唔明 captian cold做咩死左)

我係為Sara而睇

相信唔會有人係為咗雞婆而睇

追返lot都好
之前s1棄左

我係為Sara而睇

屌喇星就係個死人雞婆哨牙珍定唔撚順

我係為Sara而睇

屌喇星就係個死人雞婆哨牙珍定唔撚順

真係好煩,明明幾次可以殺左條鬍鬚佬都無殺,拖到頂唔順
有無人覺得LOT 艘船 好山寨feel
有無人覺得LOT 艘船 好山寨feel

用黎走佬用係咁上下
下季又要屌arrow劇情,覺得今季上番高位之後,好難寫得更好

肥licity真係死左咪得
終於睇返LOT S2
今季arrow lot 都幾好

FLASH就食屎啦,成季都咁撚煩
最慘既係隻閪冇死
終於睇返LOT S2
今季arrow lot 都幾好

FLASH就食屎啦,成季都咁撚煩
最慘既係隻閪冇死

最尾果集無死扣晒分
下季又要屌arrow劇情,覺得今季上番高位之後,好難寫得更好

肥licity真係死左咪得

死左又開始loop 內疚,唔殺人,搞唔掂,後悔,殺人,再死人,再內疚,再殺
on9下季Iris做Team Flash leader

冇左Barry變左怨婦又要睇佢閪口閪面

佢有咩能力 除咗偷料寫新聞

Hey guys! Let me talk to Barry!

好波
即係S3低處未算低

Hey guys! Let me talk to Barry!

好波
即係S3低處未算低

Flash seaso 3劇情節奏真係好慢,又冇咩特別驚喜

好波
即係S3低處未算低

Flash seaso 3劇情節奏真係好慢,又冇咩特別驚喜

每一季都係speedster做boss真係好悶,全靠wells/hr, cisco, caitlin, patty(短暫地)支撐住齣劇。西人一家親又煩又仆街

patty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞