[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
malcom下季好似講到明唔再做常角,不過咁死都好嘅,似返個男人s4成個

好似直頭唔return to arrowverse

咁憎arrowverse ?
malcom下季好似講到明唔再做常角,不過咁死都好嘅,似返個男人s4成個

咁憎arrowverse ?

supernatural 個crowley 都唔return
柒roy 同tommy 都無返黎

Tommy 第100集係抽唔到身遮唔得閒

可能S7會出返黎呢

有冇source?
成套啲女角
nyssa speedy
felicity?不了

Laurel

不了

早兩季個樣太反胃

仲要係煩膠

第四季佢開始做gym之後正到仆街喎
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了

早兩季個樣太反胃

仲要係煩膠

唔記得第幾季個陣有個男人教佢打拳 個男人都係hero黎 好似叫wildcat?點解無左影?
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了

早兩季個樣太反胃

仲要係煩膠

唔記得第幾季個陣有個男人教佢打拳 個男人都係hero黎 好似叫wildcat?點解無左影?

唔係同brick隻揪個陣死左咩

有錯請指點
睇到flash finale behind the scene d comment

心中諗緊

究竟arrow s3差d 定 flash s3差d
arrow s3 finale 差d 定 flash s3 finale差d
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了 早兩季個樣太反胃
仲要係煩膠

有錯請指點

講起真係癡撚線,搵條友求其教吓佢boxing就可以走出街做vigilante,仲要其他人肯支持佢呢吓先好笑,佢s4死都唔係無原因
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了 早兩季個樣太反胃
仲要係煩膠

有錯請指點

講起真係癡撚線,搵條友求其教吓佢boxing就可以走出街做vigilante,仲要其他人肯支持佢呢吓先好笑,佢s4死都唔係無原因

好似之後有train過
睇到flash finale behind the scene d comment

心中諗緊

arrow s3 finale 差d 定 flash s3 finale差d

我覺得arrow s3 finale差好多用同一招秒返忍者大師 不過都不及arrow s4 finale咁白痴打爛仔交
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了 早兩季個樣太反胃
仲要係煩膠

有錯請指點

Wild Cat係漫畫係好撚好揪,比cw搞到咁

心中諗緊

我覺得arrow s3 finale差好多用同一招秒返忍者大師 不過都不及arrow s4 finale咁白痴打爛仔交

flash s3 finale爛好多,係睇到勁嬲
arrow用返同一招都仲叫接受到
《綠箭俠》第五季上週正式落幕,第六季已經獲The CW電視台續訂,預計和以往一樣在10月初首播。主演史蒂芬.阿梅爾 (Stephen Amell) 與其他演員近日攜手到英國倫敦出席「英雄和反派粉絲盛會」(Heroes and Villains Fan Fest),他在現場透露第六季的主題將會是家庭。
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯
Captain lance 去咗溫布萊睇阿仙奴?
頭先直播有個球迷好似佢

係佢

我都想講 但又唔係好肯定

我都見到
原來真係佢

以為自己眼花 真係佢
身邊無朋友睇arrow 無得即時確認

阿狗!!
《綠箭俠》第五季上週正式落幕,第六季已經獲The CW電視台續訂,預計和以往一樣在10月初首播。主演史蒂芬.阿梅爾 (Stephen Amell) 與其他演員近日攜手到英國倫敦出席「英雄和反派粉絲盛會」(Heroes and Villains Fan Fest),他在現場透露第六季的主題將會是家庭。
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

we are not fds

we are family
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

we are not fds

we are family

最緊要係個反派
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

鳩估:老母死咗 Oliver要做埋人老豆 順便訓練個仔做接班人
越嚟越似batman了
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

鳩估:老母死咗 Oliver要做埋人老豆 順便訓練個仔做接班人
越嚟越似batman了

到佢完都應該見唔到佢變green arrow
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

越嚟越似batman了

true
現實係:個仔嘈住要做superhero Oliver唔俾 然後嗌交 跟住loop足成季
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

越嚟越似batman了

true
現實係:個仔嘈住要做superhero Oliver唔俾 然後嗌交 跟住loop足成季

一定係咁
嘈交係cw劇既精粹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞