[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
《綠箭俠》第五季上週正式落幕,第六季已經獲The CW電視台續訂,預計和以往一樣在10月初首播。主演史蒂芬.阿梅爾 (Stephen Amell) 與其他演員近日攜手到英國倫敦出席「英雄和反派粉絲盛會」(Heroes and Villains Fan Fest),他在現場透露第六季的主題將會是家庭。
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

鳩估:老母死咗 Oliver要做埋人老豆 順便訓練個仔做接班人
越嚟越似batman了

到佢完都應該見唔到佢變green arrow

true
現實係:個仔嘈住要做superhero Oliver唔俾 然後嗌交 跟住loop足成季

一定係咁
嘈交係cw劇既精粹

hey oliver,lets talk
《綠箭俠》第五季上週正式落幕,第六季已經獲The CW電視台續訂,預計和以往一樣在10月初首播。主演史蒂芬.阿梅爾 (Stephen Amell) 與其他演員近日攜手到英國倫敦出席「英雄和反派粉絲盛會」(Heroes and Villains Fan Fest),他在現場透露第六季的主題將會是家庭。
感覺會變返3,4季咁爛
希望我估錯

家乜撚野庭

鳩估:老母死咗 Oliver要做埋人老豆 順便訓練個仔做接班人
越嚟越似batman了

到佢完都應該見唔到佢變green arrow

true
現實係:個仔嘈住要做superhero Oliver唔俾 然後嗌交 跟住loop足成季

一定係咁
嘈交係cw劇既精粹

hey oliver,lets talk

Hey dig, can you give us a minute?
睇到flash finale behind the scene d comment

心中諗緊

究竟arrow s3差d 定 flash s3差d
arrow s3 finale 差d 定 flash s3 finale差d

我覺得arrow s3 finale差好多用同一招秒返忍者大師 不過都不及arrow s4 finale咁白痴打爛仔交

用同1招其實我覺得幾有心思
有D似留伏線咁
成套啲女角
felicity?不了

Laurel

不了 早兩季個樣太反胃
仲要係煩膠

第四季佢開始做gym之後正到仆街喎

唔記得第幾季個陣有個男人教佢打拳 個男人都係hero黎 好似叫wildcat?點解無左影?

唔係同brick隻揪個陣死左咩
有錯請指點

講起真係癡撚線,搵條友求其教吓佢boxing就可以走出街做vigilante,仲要其他人肯支持佢呢吓先好笑,佢s4死都唔係無原因

Wild Cat係漫畫係好撚好揪,比cw搞到咁

漫畫入面,純格鬥唔計超能力,佢係DC數一數二
Oli快撚d砌番鑊it girl啦
We can't believe our eyes! Watch Stephen Amell glide through the course in our partner M&M's U.S.A. Run of the Night.https://www.facebook.com/nbc/videos/10155363602595746/

有得睇oli玩

隻鞋 一定係着左隻鞋先咁勁

同埋條女成個汁男咁 企係到唔知做咩

好撚fit
成套啲女角
nyssa speedy
felicity?不了

反而的鐘意felicity
We can't believe our eyes! Watch Stephen Amell glide through the course in our partner M&M's U.S.A. Run of the Night.https://www.facebook.com/nbc/videos/10155363602595746/

有得睇oli玩

隻鞋 一定係着左隻鞋先咁勁

同埋條女成個汁男咁 企係到唔知做咩

好撚fit

Body係正既
My turn
頭一二季個個係咁j it妹
而家
劇情討論
Lot rf係tr
Flash 沙仔又係tr
Lot rf用一陣sf就會引到black flash出嚟
點解沙仔就乜事都無
而家

我覺得it妹起碼無臭西iris咁黑人憎
而家

佢一出我已經反
係舊登比人屌
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在
直到臭西無死到 沙仔先變左唔應該存在
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

作為一個speedster...跑返去殺多次臭西有幾難...
而家

佢一出我已經反
係舊登比人屌

第1,2季FELICITY真係正嫁
而家

佢一出我已經反
係舊登比人屌

第1,2季FELICITY真係正嫁

一上左女1就即刻變煩膠,同以前Laurel一擔擔
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

作為一個speedster...跑返去殺多次臭西有幾難...

一定唔得
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

一定唔得

呢d對timeline做成嚴重破壞既野
meet自已
係得barry(正版個個)先可以做
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

一定唔得

meet自已

仲有lot班友仔 雖然死哂
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

一定唔得

meet自已

我意思係跑去殺臭西
唔係跑返過去殺臭西
劇情討論
Lot rf係tr
點解沙仔就乜事都無

好似
本身沙仔唔係唔應存在

一定唔得

meet自已

我意思係跑去殺臭西
唔係跑返過去殺臭西

唔得,因為沙仔係果一個時間點既產物,就算之後iris 比其他人或者佢殺左,依個版本既沙仔都唔會存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞