[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
Adrian 最尾仲要唔係被Oliver佢地殺死
佢只係想睇oliver 崩潰
睇住佢個樣 無任何野威脅到佢又吹佢唔脹
呢個角色塑造得好好
Adrian 最尾仲要唔係被Oliver佢地殺死
佢只係想睇oliver 崩潰
睇住佢個樣 無任何野威脅到佢又吹佢唔脹
呢個角色塑造得好好

真正no string on me 咁
唯一可惜係Talia輸得太快

中女嚟講,Talia真係好撚正

好似好大

agger
Captain Lance: legends, our friends in 2017 need help
個個話nysaa正 我覺得laurel都好正
佢本身靚 再加埋Dinah攤喺到嗰陣佢慢慢行埋去 身材又好 又model行路腳法咁行 勁正喎
有冇人cap張圖嚟
其實oliver一開始點解唔搵team flash幫手
barry同kid flash應該可以一野秒promethius喎

人地唔得閒
barry同kid flash應該可以一野秒promethius喎

咁樣會秒埋Arrow S6

人地唔得閒

忙著幫iris改變命運
唔得閒理佢地啦

agger

原來差唔多44歲,不過真係好正

個演員叫咩名
Captain Lance: legends, our friends in 2017 need help

依家Lot本來crossover既時間線erase左
flash又有flashpoint
crossover都應該唔再係以往睇既時間線既角色
arrow咁樣完
佢本身靚 再加埋Dinah攤喺到嗰陣佢慢慢行埋去 身材又好 又model行路腳法咁行 勁正喎
有冇人cap張圖嚟

laurel s3柒到仆街
自此無再J佢
今季arrow真係好高汁...
有冇人cap張圖嚟

laurel s3柒到仆街
自此無再J佢

係咩? 冇咩印象嘅
今季arrow真係好高汁...

睇到好緊張 真係好肉緊
Deathstroke型撚到呢
Deathstroke型撚到呢

雖然好似發左少少福
但都好撚型
究竟迴力鏢出黎有乜鳩野用
Dinah vs Black Siren完得太快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞