[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (3)

630 回覆
6 Like 1 Dislike
其實係咪成個ARGUS都知Oliver係GA?

其實套劇每個有名角色都知 Oliver係arrow咁濟

公開既秘密

今季路人vigilantes 知唔知

我未睇22...但見到23 預告好撚正....直頭用hey kid做thumbnail...

想slade返黎,但又想佢keep住拍shannara
arrow 奸角:chase= Hey kid> ras> Damien

我覺得hey kid少少好過chase....始終佢有多咁多時間去setup個character

Hey kid應該係咁多英雄劇做得最好反派top3.

Marlyn呢?

成日講父愛我覺得佢好撚煩

Malcom好慘,話哂係season 1 final boss
去到legends of tomorrow連jax都打以打蠃佢
其實一直都唔係好睇得明
點解未來既flash要番來殺iris
又講到唔殺佢又生存唔到
利伸 對時間殘餘無咩概念

上集CISCO咪解釋左

IRIS死-->幾年後BARRY整時間殘餘VS SAVITAR-->SAVITAR殺剩一個時間殘餘-->時間殘餘黑化變SAVITAR-->SAVITAR去過去殺IRIS--->LOOP

唔好問第一個SAVITAR點黎 我諗編劇都解釋唔到

如果玩loop唔需要理第一個Savitar點黎,因為casual loop冇先後之分

但如果今季破左個loop呢,咁就會有先後,先至可以定義到第一個Savitar,而as a觀眾我會想知第一個Savitar點黎

不過如果真係死到Iris咪好囉,loop咪繼續loop落去囉

我覺得hey kid少少好過chase....始終佢有多咁多時間去setup個character

Marlyn呢?

Malcom好慘,話哂係season 1 final boss
去到legends of tomorrow連jax都打以打蠃佢

正常既,個人認為Firestorm勁過全隊Legends, 識放火又識玩元素喎

佢講緊未merge嗰陣,靜係黑鬼一個都夠打
lyra: 岩岩幫完Barry手 你係時間還人情啦 同我救呀dig
得個3秒slade
屌呀
Hey kid

我未睇22...但見到23 預告好撚正....直頭用hey kid做thumbnail...

arrow 奸角:chase= Hey kid> ras> Damien

Hey kid好好多wo
有回憶create個角色
current time部分又緊張刺激
能力又OP得黎唔會太OP
個演員本身又型

chase係咁行先一步 但其實「行先一步」好虛無
即係有點兒出到好大咁 寫劇本個個下下都寫到佢行先一步 好無意思
Hey kid

Marlyn呢?

佢條底線 中心
虎毒但不吃兒
Deathstroke下集會唔會死
讓路比Batman電影

死左屌cw老母

Marlyn呢?

正常既,個人認為Firestorm勁過全隊Legends, 識放火又識玩元素喎

佢講緊未merge嗰陣,靜係黑鬼一個都夠打

黑人天賦攻擊力+50
之前新聞又話有captain迴力鏢

btw崩帶後生仔唔返黎客寸下?
trailer唔多覺有malcome
之前新聞又話有captain迴力鏢
btw崩帶後生仔唔返黎客寸下?

唔講都唔記得咗呢條友,
但佢返埋嚟嘅話應該秒到chase

Marlyn呢?

唔好講實力...佢外觀S1果陣好撚型...之後愈黎愈差...

Marlyn呢?

唔好講實力...佢外觀S1果陣好撚型...之後愈黎愈差...

我反面覺得s1個頭麻麻
可能幾年前d審美觀唔同
之後幾季個頭好型 但今集佢個頭好似剪柒左咁
Stephen Amell去左玩American Ninja Warriors

現場表演成名絕技

有無link
得呢d片仔?
https://www.youtube.com/watch?v=baHfmHeySkE
好似25號先播?
幾驚佢頭幾野就衰左 好似會好失禮
但睇黎佢d肌肉都唔係得個睇字

btw 條女好正 有無人知咩水
今集 Arrow最尾

唔通Hey Kid諗通左幫拖
Stephen Amell去左玩American Ninja Warriors

現場表演成名絕技

有無link
得呢d片仔?
https://www.youtube.com/watch?v=baHfmHeySkE
好似25號先播?
幾驚佢頭幾野就衰左 好似會好失禮
但睇黎佢d肌肉都唔係得個睇字

btw 條女好正 有無人知咩水

屌 好想睇哂成段

Marlyn呢?

佢條底線 中心
虎毒但不吃兒

我知 不過佢今集番黎同oli講身邊唔可能自己個到覺得好正 由佢黎點醒oli覺得好好
睇完LOT已經覺得merlyn Damien 係負責搞笑
見咁多人出現返,其實Arsenal係咪唔會再出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞