zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
4呢點我都接受唔到
on9在一齣要講曬幾齣嘅內容姐
邊個話一定要跟mcu formula
當年x men成班人夠做得起
Nolan都要拍batman都要Trilogy去舖啦
想問呢個係新拍嘅JL,定係扲返之前果個重新cut過?
你當2017年上映個個係重拍版啦
呢個係原版 之前一早拍哂 但無做特技
而家導演整返特技再補拍咗5分鐘劇情
Thank you巴打
就咁預告比較呢個吸引好多下
但係X-Men最主要都係睇X博士同磁力王兩派人個理念點變
而且那個年代超英片主都係亂鬥爆谷片為主,角色描寫係bonus
加上後面幾乎係變成狼人做主角,加埋佢之後有獨立電影,所以咪覺得X-Men個模式可以用番落JL度

但角色描寫呢樣野響MCU同DKT之後已經唔同哂,寫唔夠深入根本服務唔到觀眾
我當你BVS過到骨,因為最多多左WW,超人已reboot,係解釋老爺點樣變到BVS咁就得
但JL再多左三個人而且完全無前導,結果JL時間完全唔夠講佢地係點樣人,真係覺得咁樣無問題?
DC 最唔好睇就係班人打生打死,但每次超人一出就收場
合作一齊打吓好無

第二唔好睇就係太黑
點解Zack想拍batman 溝超人條女
CLS
佢拍打戲我就有信心
佢本身mos同bvs有啲位我都覺得麻麻不了
今次droppingwolf 唔係大超殺
好老尷
溝左大超條女
大超復活條女就搵返大超
咪寫到Lois 變臭西
咁之前直頭話無Snyder Cut呢樣嘢添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞