zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
我踩dc係恨鐵不成鋼
我從來冇踩過Mos bvs
我踩係josstice league,Shazam,bop,ww84個啲歡樂搞笑片
佢最後係一次過上定分四個禮拜
一次過
條八婆夾硬要加成堆女英雄嘅鏡頭
bvs同mos算係平衡到角色能力 超人級打超人級
aforce 都唔比有無咁小器呀
紅巫理論上唔會傷到有套thanos
所以先用無套去比佢虐 cm輸比粒石
關鍵endgame唔會突然出隻屈機英雄出嚟屈boss,cm咁勁都係清下兵,打齊石thanos都係輸
JL講到boss點勁點絕望,結果superman兩嘢就KO咗,成件事表現出嚟兒戲到爆…
講到尾都係變左工具人
真心覺得唔應該第一集復活超人

正義聯盟只有神奇女俠,蝙蝠俠有電影

水行,鋼骨,閃電無個人電影就應該描寫佢地既人物

最後個一齊合作,點樣有默契咁打贏boss

之後第2集先復活超人

再描述超人同正義聯盟既矛盾,再點樣正式加入正義聯盟會好好多
因為wb
因為JL 2&3 係講Knightmare講superman變壞 Dareseid佔領咗地球
所以BVS入面 係嚟自Knightmare嘅flash 用timetravel
返返BVS果時 搵bruce 叫佢fear him

其實DCEU 之前plan咗 5部曲 Man of steel > Batman v superman
> JL 1 >JL 2 >JL 3 中間再會有啲solo movies 但WB 改嚟改去

BVS 嘅Knightmare
https://youtu.be/JqjNtI5-1-I
無人唔明
只係條橋係因為兩個個名一樣做觸發點好兒戲
用返MCU做例子
IM同CA和解用咗三集先叫解決(CivilWar/InfinityWar/Endgame)
最後個觸發點係IM同個女同Pepper嘅對話 有共鳴 好多
心態 5年前thanos完成任務 thor殺左thanos但救唔到人
black suit superman
個故仔本身唔make sense同個故仔講得唔make sense係兩樣嘢…JL甚至bvs就係有埋後者嘅問題
呢個版本4 個鐘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞