zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike

鐘意得Snyder風格應該唔會鐘意ww84
有咩關係
其實如你問我鐘唔鐘意睇
marvel既花生爆谷樣板戲
我會答你我都鐘意睇
娛樂戲開心刺激打打睇完輕鬆下
果d花生爆谷樣板戲我都會答你
其實點解唔可以兩樣都睇 Snyder嘅戲唔夠精神睇 真係會訓著

睇Marvel 戲可以唔帶腦享受兩小時
Ip man3都打得好睇㗎
睇完咪算
唔使講到幾有深度
Wb想慳錢
但係其實batman v superman 咪又係zack 拍
martha 我諗無得兜啦下化
鳩估:Batman當下聽到Martha諗返起自己老母當年比條二打六殺,而自己如今亦同樣拎住武器準備殺Superman。
之後到知道Martha係Superman老母名,就醒覺其實自己同當年條二打六冇分別,腳下果件到死果陣都諗住老母嘅除咗係「危險外星人」,仲係人地個仔Clark。如果殺咗佢,自己就會成為果條二打六。

當明白咗自己做嘅蠢嘢就決定幫Superman避免下一個Martha受害。

Sorly for 1999
都唔撚合理 講到為左人類安全
佢能力過大 要清走佢 而加又睇番自己
講真點講都講唔通
就係因為當刻Martha依個名令佢改變咗諗法,令佢意識到超人其實都只係一個人,一個手無寸鐵而老母又比人綁架嘅人。

只能講刻劃得唔夠,冇講明Bruce嘅心理轉變
睇唔明唔好頼
抽象畫你屌個畫家咩
藝術識條鐵咩
如果MOS 2 打Lex
MOS 3 先BVS 同doomsday 就好
果個位係拍得差 但成套戲其他位都一流
我覺得bvs唔好出wonder woman同doomsday,剩係講batman 同superman就夠
ww出場其實幾正
不過係預告劇透哂佢出場個幕
bvs既ww型過1984好多
唔覺,係戲院到睇個氣氛已經代入晒batman, 呢幕好順好合理
唔好意思,㩒錯負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞