zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
如果ca1,avg1,2都係羅素拍就好
唔知佢地係美隊fans定係因為ca2係佢地成名作
佢地拿捏美隊係拿捏得好好
跟漫畫跟得好足
連我最期待美隊拎鎚個幕都有拍出黎
呢個長髮joker 係未來Batman 個夢?
想睇Zack版既三步曲
Zack Snyder's Jusitice League 係 Zack Snyder 嘅原版
-4個鐘片場
-Rated R
-加返大量故事 (Eg Flash, Cyborg, Aquaman, Knightmare etc )

2017 上嘅JL 係WB 高層同 Joss Whedon 嘅版本
-120分鐘得30分鐘係Zack ,其餘90分鐘 reshoot rebulid
-有大量懶好笑尷尬笑話
原本個導演自己都唔撚鐘意CA 所以搞到佢柒下柒下咁
我真係屌佢老味
係 ,發生係Knightmare 嘅timeline
如果套野掂左 zack版翻生 睇哂成個系列應該好撚正
好似 Batman 唔係Heroes Park 係Reshoot 先加落去
睇Behind the scene 同 concept art 都係無Batman

https://youtu.be/VZk9mdVLb5w

好正
唔係好明,呢套係之前個套justice league既延長版?

點解成套好似同之前個套完全唔同?
有冇youtube片link
有冇youtube片link
暑假Dc fandom 嘅trailer
https://youtu.be/XIOU_k4mwDw
呢套係ZACK拍既版本
之前果套係另一條友重新拍過只保留左少量ZACK內容,基本上可以話唔同野黎
算啦,垃圾你點remod都係垃圾
根本佢一開始就冇設計好成個universe 應該點拍
見人地Marvel搵到食又想跟風,又唔睇下自己咩料
要慢慢逐套拍,一個連一個,慢慢培養觀眾了解晒所有英雄先可以玩大集繪
唔係之前2017嗰套
2017嘅 Justice League 係WB 同 Joss Whedon 大改嘅版本
得30分鐘係原本 ZACK嘅拍嘢嘢

呢套正義聯盟 係100% Zack Snyder 係fans 要求WB 出
係跟返Man of Steel, Batman V Superman: Dawn of Justice嘅黑暗Tone 同埋加返故事情節 所以runtime 有成240分鐘
呢個又唔係Zack導自己可以話到事
佢自己本身係想拍Mos第二集
成件事根本係WB高層既問題
由Mos變BVS再拍JL根本就玩鳩zack
姐係之前joker有戲份但cut晒?

定係新戲黎?
算啦,垃圾你點remod都係垃圾
根本佢一開始就冇設計好成個universe 應該點拍
見人地Marvel搵到食又想跟風,又唔睇下自己咩料
要慢慢逐套拍,一個連一個,慢慢培養觀眾了解晒所有英雄先可以玩大集繪

2021年都仲講緊依啲野所有野邊有得進步
係M記未完整發展到成個宇宙前邊個又估到咁做係可以成功
一個創作方面嘅行業 見人成功又跟住去做咪好似上套JL咁仆曬直lo

我認同WB係冇計劃好去點拍成個宇宙但唔等於下下都一套套拍先叫掂
永遠拎住依啲思想就只係成為一個廢老講我以前點點點
本身plan 咗五部曲 中間會有啲solo movie
Man of Steel>Batman v Superman >Justice League 1 >Justice League 2 >Justice League 3

不過WB 係咁改嚟改去 ,而家玩Multiverse
一樣,總之就係搞臭左成個系列,DC 咁多好料係度,浪費晒
justice league 到injustice個故事線根本好正
WB完全哂撚哂
呢75%係重新拍過定當年剪走左75%?
你講果套係 2016年嘅 Suicide Squad 自殺特攻隊
Jared Leto 嘅Joker 被WB cut走咗好多

而呢套係Justice League 正義聯盟 咁Zack Snyder Justice League 因為會講Knightmare 嘅時間線 所以有返Suicide Squad見到嘅Joker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞