zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
復一掂係因為當年第一套集合晒咁多英雄
只要不過不失,當年都會覺得好好睇
但而家睇番真係覺得麻麻
復一好睇在純粹第一次集結
劇情大路,畫面拍得好一般其實
你睇睇mos,bvs 鏡頭已經靚好多
畢竟這部四小時的史奈德《正義聯盟》剪輯版,將只有 25% 是 2017 年院線版片段,從未曝光的全新內容則有 75% ── 將近 3 小時,都將是影迷們從未見過的劇情。

75%新
屌,DC果然係dark d好睇
好撚想睇呀依家
係唔係當新戲睇
出左先算
睇到flash跑嗰幕
即係superman一揪三
再當batman垃圾咁掟開嗰部份係zack拍
又可以笑多次
點都有啲唔同
起碼一定唔會有do you bleed出現先
something is definitely bleeding
唔係全部都係russo兄弟導演
監製kevin咩
屌你老母啊
呢套出得街基本可以稱為奇蹟
1:WB出名死要面出街基本等同認自己錯
2:又要重新俾錢後期補拍/加CG
多得班Dc fans冇放棄,堅持又賣廣告又 Twitter#運動又周圍文宣,印象中記得Twitter有個亞洲女仔出心出力好勁
係呀 Fiona真係好用心
某程度出得成都係靠佢背後幫手宣揚Zack cut
垃圾
Kevin marketing 又真係勁既
但高唔高汁就另一回事
算啦 唔好期待戲院啦
就算真係肯上
點知下個月會唔會又爆多波武肺架
到時政苦又發癲封戲院就乜春都冇得睇
其實無錯
依家睇返復1
真係麻麻地
劇情大路 畫面唔算拍得好靚
美隊行行企企

不過當年覺得好睇
同埋有個意義 就係集結晒所有英雄

不過真係自從羅素兄弟接手
睇過美隊3 AVG3
再睇返AVG1,2 真係屎黎
畫面 戰鬥個種構圖 劇情都屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞