zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
Bvs batman有咩問題
BVS Batman幾正wo, 係JL變左弱智
反而MOS同BVS既superman太陰沉,完全代表唔到Hope
why you say that name真係好柒咯,搏緊命啊又唔係嘈交,因為咁嘅理由就停咗
講左幾多次,唔係因為個名咁簡單
係勾起返batman人性嘅一面
"oh shit"
仆街
劈酒
屌, HBO好心自己搞啦
過程黎,原5部曲會將大超慢慢演到變經典超人
Mos同bvs係將超人呢個角色代入現實世界中
一個咁勁嘅外星人唔通市民唔會驚咩?咁先好寫實
Now好難cut
Oh shit 好正常姐
個下都避無可避
Batman講oh shit都膠膠地啦
利申柒頭Batman我係ok嘅
畫面上完全feel唔到咯,如果真係要咁講就諗其他橋,唔好拍到咁狗又格硬兜話係有深度啦…
Batman 覺得Superman 係外星人
但當Superman 臨死個刻講Martha,就好似佢細個咁咩都做唔到睇住父母被殺(BVS 嘅opening scene)同埋Batman呢刻覺得佢都係人,都有呀媽。佢救Superman mother 係救贖細個當年教唔到佢呀媽。

就係呢段救Superman mother
https://www.youtube.com/watch?v=m7GWGLkPepU&t=118s&ab_channel=FlashbackFM
咁BVS batman 嘅 setting 係一個墮落嘅batman
豪無疑問 BVS嘅Batman係好受爭議 亦令套戲評價好兩極

Batman會殺人,咁樣比Luther誘導去打大超,聽到大超嗌老母就停手

以上全部有解釋 但觀眾未必get到 接受到
而家一黎就玩陽光超人根本行唔通 唔同以前
講左幾多次,唔係觀眾唔明,
係果下表達得好差好柒
我係觀眾,我明
觀眾唔係唔明,即係明
人地外國叫Step mom直呼個名係文化黎
你同人打交,人哋嗌阿媽救命啊,你會唔會停喺度。講緊打超人,一個唔小心會俾佢打翻死
又係你條友踩完mcu 又踩dc
都唔知你係咩fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞