zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
用呢個conpept 嘅話 不得了
ww84 除咗Mando 嘅演技 同 opening scene無咩嘢好睇
其實一睇劇本已經知on9, 唔明點解仲會拍

Zack嘅風格係五大電影風格之一
同埋佢colour grading master得好好
你係咪陽光josstice league啲fans?
有無人好鐘意睇呢d對比片
https://youtu.be/ReoIkzZ9wEk

一日已經追到
未出你都知
flash係咁仆街
俄羅斯一家唔好笑既笑位
有75%咁多 人哋話得within 30mims 仲以為好似Batman ba superman咁補下
今次情況同bvs / watchmen完全唔同
Joss 啲鏡頭 lighting vfx 睇得好尷尬
opening 個superman 簡直
我感覺到全部返哂黎
當年Bvs個種期待感
Zack同派導既ww完全係兩個style 先唔講ww84 bvs入面既ww係好戰 強桿feel 但派導既ww係愛情至上 完全唔覺好戰 ww1還好 但ww84真係岀晒事 變咗白雪公主咁
有好多鏡頭明明zack拍左 d打燈 角度做得好好 但joss係要重新拍過 但全部野係錯撚曬

Eg batman: sorry guys, I didn’t bring a sword.”
就算某d佢用返zack既鏡頭都調色調得好差
同配樂又唔夾
搞到成件事柒哂
其實都差唔多5年
2016年 3月上 BVS 2021年3月18上 ZSJL

2016年 6月 Justice League Special Comic-Con Footage
https://youtu.be/gglkYMGRYlE
兩個鏡頭拍埋就真係高下立見 無比較就無傷害
Joss真係廢到 佢依家好似撈乜都比人踢走 臭曬朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞