zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
ww 仲係 即將 願望成真
mos bvs正到仆街

對家鋪10年之後出件咁嘅雜錦炒飯,戇鳩到無論

https://www.vox.com/2019/11/8/20950451/martin-scorsese-marvel-movies-cinema-feige

果時仲好期待,
羅賓點樣可以拍得一反大眾對漫畫嘅紅紅綠綠跟班形象,
拍到好似batman 咁沉穩,
點知個伏線原來係鳩留的
本身一次 ( snyder cut )

之後 wb 話要開心版 reshoot 一次, 上左

本身有 3 個鍾以上既野無用到
世一已袋
做羅賓果個好戲
唔該巴打
wb 真係on99
一直覺得jared leto個joker 係冇問題的,
佢用貼合返SS 設定個審美觀去設計joker,
啲人鐘意Harley quinn 應該鐘意埋呢個joker,
因為佢地係一pair 咁設計的,
你要呢個Harley quinn 拍返落Heath Ledger 係唔會夾的

只係SS 個劇本太廢,
本身SS 套戲剪接又廢,又係剪到鬼五馬六
連帶Jared Leto 比人屌埋一份,
編劇導演剪接唔屌,屌演員唔識演,似mk 仔
真係好無辜
唔洗拗,呢點都比鬼佬笑到依家
idea 係有 , 但present得柒 依家只希望snyder cut 唔好重覆錯誤 , 穩穩陣陣好似MOS當贏
家陣先似返套300m大制作
Joss版啲CG柒到
joss版個最終大戰規模細過mos同bvs幾十倍
雖然對呢套有期望
但marvel開始轉型
套Wanda好撚好睇
唔知dc點鬥落去
點解主線劇情改唔到?
而家係zack劇情wo
唔駛鬥 唔好諗點超越MCU 點都唔會超越到MCU
做好自己嘅作品就夠
做下做下就超越到,本身DC角色就係好正
我想問句野大致有咩含意
各有各做
大家風格唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞