zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
個問題唔係4個鐘定2個鐘
原本已經拍左嘅有大量嘅唔用之後補拍成90min wo
姐係心肝肺腎都換左 係得番條大腸比你
屌佢就梗架啦 以前倪匡幫金庸代筆呀
金庸都要執一大爛餐啦 倪匡都仲要咁高咁大
何況宜家單係死人狼個造型都差幾皮啦 我唔明點解要改個look
改造型好似話係驚嚇親細路仔
Wb嫌依家個look太恐怖
班撚樣個腦都唔知係咪裝屎 邊忽恐怖
Joss版個結局都係因為咁改咗
個70m係計埋後製特技
成個knightmare 都係想鋪續集 所以joss先cut 撚晒
出darkseid 但無得打 zsjl 出咗肯定又勁多人洗wb板叫佢出2
個導演個女死咗
zack拍嘅打鬥真係好撚正好有迫力

但佢講故真係麻麻地,有d王家衛feel
兩個導演我都鍾意 王家衛 Zack Snyder
冇錯,王家衛同Zack的確係行同一style 嘅cinematography
所以如果出面啲人要屌Zack 啲畫面黑,就應該要屌埋王家衛
同王家衛相同嘅地方係邊,真心想知

今年兩套zack
所以我好鍾意zack套watchmen
有Alan Moore講好咗故事
Zack再將佢變成電影
(當然睇完漫畫再睇電影係會差緊啲)
睇下有幾好睇
我覺得joss完全cut哂darkseid係幫緊marvel
因為2017個陣仲未上iw
Thanos同Darkseid咁似

當年係香港睇首影
一開頭心諗做乜9唔似Henry既
之後愈睇愈唔對路
但Wb講明左Snyder cut係dead end
Piece of shit
Joss已成condom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞