zack snyder版正義聯盟 官方預告!!

687 回覆
95 Like 24 Dislike
聽講仲掉多九千萬落去補返d shot
唔會,大把人之前無睇過marvel電影,但果排潮流興endgame, 個個都覺得好好睇d阿叔阿嬸即刻話要追返之前果d
直接del 左之前果個出個remake 算啦, 之前咁廢洗撚俾面
超人幾時甩髮到變地中海
溫登拍得係差但冇人覺得其實對佢唔係好公平咩

執手尾無論點一向都係難過重頭做過,而且而加zack仲要有4粒鐘咁爽差唔多成倍時間豐富番人物劇情、
最重要之前就算有d位濕鳩俾人屌但溫登中左招食哂而加可改番哂睇住食點都爽好多
超人個咀最撚痴線 JL第一幕一睇屌咗出聲 心諗係咪惡搞嚟
咁撚樣都可以批上映 onL99
入面d gap咁都夠膽寫出黎同拍出黎
唔屌佢屌邊個
佢同WB高層都抵屌
其他唔講
閃電俠訓係WW上面個幕咁都可以拍到出黎
聽講仲掉多九千萬落去補返d shot
溫登拍得係差但冇人覺得其實對佢唔係好公平咩

執手尾無論點一向都係難過重頭做過,而且而加zack仲要有4粒鐘咁爽差唔多成倍時間豐富番人物劇情、
最重要之前就算有d位濕鳩俾人屌但溫登中左招食哂而加可改番哂睇住食點都爽好多
超人個咀最撚痴線 JL第一幕一睇屌咗出聲 心諗係咪惡搞嚟
咁撚樣都可以批上映 onL99
入面d gag 咁都夠膽寫出黎同拍出黎
唔屌佢屌邊個
佢同WB高層都抵屌
其他唔講
閃電俠訓係WW上面個幕咁都可以拍到出黎
俄羅斯一家爛gag
閃電俠咸濕仔
batman講爛gag
無人叫你拍到batman 成個弱智咁 something is definitely bleeding, 見到superman 就好怕醜咁
擺到明有心醜化batman

都仲未講佢拍flash 強姦wonder woman 一堆唔好笑既黃色笑話 仲成日影ww屎忽
巴打冷靜我對呢Zack/溫登都冇咩個人喜惡純討論

意思主要係一個有4粒鐘講故事一個2粒鐘咁對比,而且係佢自己退出左唔玩,執手尾個件就俾人狂屌

老實講瑪莎梗同超人老豆龍捲風梗都係出自佢手筆....

但我鐘意呢個蝙蝠俠拳拳到肉好爽
唔係話佢個女所以佢退出?
始終都係最鐘意呢條預告
新個兩條d畫面剪到太碎

https://youtu.be/KrU9uL0Jew0
個時d報導係講wb尊重zack夫婦意願
搵joss幫手 又話joss係照zack既意思去補拍幾part
3月8號 好似再有新trailer
google movie或者apple tv會唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞