我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
中出即飛
但係你都唔可以理佢咁多只會有反效果
順其自然係最好又唔會影響到你地兩姐妹感情
呢句真
你岩 盡快投胎好
冇嘢係必然,我嘅意思係有冇錢未必係排第一,係喺香港個個睇到錢好重要,一識人第一樣問佢叫咩名,第二已經係問佢做咩搵幾錢。

究竟個男仔係咪好仔,唔係淨係睇佢家底。一個人出身冇得㨂,住公屋可能都係上一代留落嚟嘅,我都想老豆係李嘉誠,但好可惜佢得兩個仔。

你啱,同有錢佬拍拖唔一定被冷落。但冇錢都唔一定對個女仔唔好,亦唔一定會窮一世。但一個係係唔係善良,係咪真心對個女仔好,唔係外在環境咁易改變。

當然,你可以話有得㨂梗係㨂個對自己好而物質上又富足嘅。我相信感情嘅嘢都有Natural Selection。如果真係因為背景或者家底差太遠,拍起拖上嚟自然會有好多嘢唔夾自然會散。

利申:睇TVB 大
冇撚有錯,樓主首抽靚過人就狗眼看人低。雖然窮係香港真係原罪。
傻啦,今世還唔清,下世都要繼續還
公屋仔憑自己實力溝你個妹有咩問題
呢個post 已經上左晴報
真係 公屋仔特別自卑、黑心、有精神病
我同你個妹真心相愛
你無得反對

層樓仲要唔洗分出去
可以比你食埋
樓豬你話你父母上黎出Po都話

宜家關你撚事咩
CLS 狗眼看人低
樓豬如果唔係靠父母咪一樣廢柴一條
利申: world ranking top 20大學畢業樓豬有冇濕哂
港女搵有錢仔埋單就得無問題祝福佢 港男搵有錢過佢少少就屌你老母公屋仔竹門對木門
你性別歧視呀?
見到咁多人屌你老母,我就放心晒
唔好狗眼看人低,職業無分貴賤,英雄莫問出處
好似冇人識咁。
咁多人起晒鋼係因為講中自己都果類人
呢啲句子係人都知,

英雄莫問出處?之不過對方係咪英雄先?

職業無分貴賤?狗眼看人低?之不過門當戶對啫

無人睇唔起佢,只不過良禽擇木而棲啫,佢細妹可以值更好啫
呢條友自殺定殺條女
我住天水圍ka....天耀村囉
門當戶對已經係狗眼看人低啦
你愛佢個人定愛佢個錢
佢細妹鍾意嗰個人,如果佢係有錢人就唔係佢
你當愛情係乜撚嘢先?
斬死咗條女 然後扮有精神病諗住甩身
咁如果 身家過億靚女唔同你拍拖=狗眼看人低?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞