我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
起條友底啦,次次話你冇能力過奢華生活係垃圾,講到自己吾係靠老豆老母白手起家,每篇Po都串公屋仔是垃圾,自己擺明已經同一般人生活脱曬勾,每次講嘢都何不食肉糜,睇佢一堆膠Po負評都知已經離曬地,仲要將自己酒池肉林思想強加於人
要上網靠攻擊人黎滿足你個弱小心靈啊?
你成世都匿係間爛鬼臭屋打飛機啦
理想理想 你有乜撚嘢理想咁撚巴閉呀 講到你咁特別 中二病發作呀?思想行為唔好咁低能啦 啱啱中學畢業呀?
你俾個下台階人地落啦 冇錢咪要催眠自己心靈富足囉

但真正既有錢人都花唔少錢去投資一項昂貴既興趣 琴棋書畫樣樣精通 一年去幾十次旅行 佢地都一樣可以係呢啲活動獲得心靈富足架

同呢種人各行各路算啦 我都唔評論啲乜 大家追求既野都唔同 雞同鴨講
你屋企人有錢到咁點同,離地到
真 我發現啲公屋窮撚最鍾意開口埋口「心靈富足」「追求理想」「人生唔係得錢」同我個傻鳩中同一樣 都係公屋廢柴 冇撚用 講廢話就最撚叻
佢對你個妹好唔好先係最重要

反正你個妹有層樓,佢地又唔會貧賤夫婦百事哀
唔知以為仲打緊仗, 有飽飯食就夠
身邊有樣/高學歷都結得成婚
走開啦,公屋仔我純粹歧視佢哋,一班淨係識乞資源嘅人,係我心目中同班低等南亞仔無分別
即刻引哂成班公屋仔

咁無既 睇你老豆老母點諗
岸鳩仔, 明食你呀妹, 中出佢1000 次至走, 又如何呀??
有私樓大撚曬呀?? 狗眼黎架咋你只係..............DLLM啦 !!
自已親阿妹黎嫁,可唔可以唔好咁冇人性呀
比著你如果有阿妹,又識著個公屋仔
睇你仲可唔可以講得出呢番說話
如果你窮D 又會唔會一樣諗法
公屋仔仲要人睇高你
羞家

巴打你一次過歧視二百幾三百萬人 接近一半香港人
你可以做到咁我都幾欣賞你
巴打係咪唔會去有公屋既地方?
搵隻雞引條仔,然後叫阿妹捉佢黃腳雞
同意,人窮志不窮,睇佢出身都唔係重要,睇份工同為人重要啲
條友有前途嘅話,佢而家冇但將來會有,打份hea工就晒氣吧,仲要條女車佢,好撚肉酸
乜係咪私樓真係咁重要咩 你呢啲同古代思想棒打鴛鴦有咩分別

利申 由細住私樓到大但唔覺得有咩咁特別
發現公屋窮撚
平時連登仔就個個吹公屋仔窮人心理無出息
點知呢個post一面倒屌鳩樓主
你份人都幾撚自私,結咗婚之後你老婆嘅老竇老母,咪即係你老竇老母,人哋父母有事要做手術,你幫佢都正常啦,你啲價值觀都幾撚有問題,到你變咗公屋仔,睇你條撚樣溝唔溝到有錢女,垃圾喺度狗眼看人低。
搵個有錢仔比你個妹啦 公屋仔好撚寒酸
唔係話你錯
但你好似太天真
中出條仔啦
笑左 人地最少渣住層樓 你渣住個春袋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞