我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
又唔使咁灰 後天都改變到既(只有一少部分)
你都識講啦 層樓係你老豆老母留比你地 你自己可能都未有能力去買層樓 做乜要歧視公屋仔 香港地有幾個年青人真係買到樓?你父母可能都係白手起家 狗眼看人低 香港地搵有心人難過搵有錢人好撚多㗎
好撚仆街
父幹都係實力既一種

利申:冇樓
公屋仔遲下可能都可以成為父然後能幹
我發覺你鍾意丟架做馬戲團小丑添呀廢柴公屋仔
匿埋係你間爛狗竇攞個Excel黎計條女洗你幾多蚊啦on9仔 寒酸狗學人拍拖 笑死

喂你貼倉未啊撚樣
共患難都唔代表可以一生一世架
都聽過有啲女仔陪條仔捱幾年捱到人老珠黃
到條仔鹹魚翻身就飛撚左條女 好撚多呢啲仆街
我唔係話全部公屋仔都係咁
只係覺得有得選擇都會揀個差唔多會仲簡單
「唔係錢問題一日股票上落都唔止呢個數」

好撚大口氣 唔敢貼倉就躝啦廢柴
依家咪就係講緊「覺得人窮係有問題而要拆散人」就係狗眼看人低囉。狗眼看人低就係話緊啲人勢利,佢係冇用錯到。
請問住公屋有乜得罪你?唔使捱貴租/供樓令自己生活有質素啲唔好咩?
公屋仔賺到錢可以買私樓豪宅咩都得
垃圾私樓仔搵幾多錢都住唔到公屋
不能同意再多。等大家學下點樣改變自己出身
你溝返你個妹囉
一人一私樓夠晒門啦
可能係因為唔似假膠?
咁甘比又點計 何超蓮溝個件都唔係有錢仔黎 賭王個仔猷啟咪又係同公屋妹拍拖 不如講以前D明星都係住華富邨 其實睇屋企環境唔係住咩樓 而係背後幾多負擔 可以窮但唔好成家拖累就夠 睇出身既話不如諗下兩個一齊努力好過 明明最貪錢屋企錢既係樓主 仲講咩人地公屋仔就係貪自己屋企錢 一係就樓主屋企有錢到買起人地 一係就放手唔好係到狗眼看人低
使同你講?你又買得起邊層?戇鳩仔
樓奴出現了,捱成點呀?慢慢捱啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞