我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
even識好多租樓住/住唐樓價值觀反而都好正常品格好好
有時真係唔關有錢冇錢有冇樓 係唔知點解公屋會咁
你諗野真係好傳統 做你條女真係慘過食屎
點解你唔同佢條仔講
上黎圍爐
定係好有優越感話比人知自己好威威
其實同私樓仔一齊都未必到老
樓主咪撚咁多事啦
咁開po都幾無謂
嘩 乜撚野年代呀 仲要門當戶對
間屋係你嘅唔落佢名都合理

但係父母有2間屋都俾一間個妹
仲講咩唔想個妹跟人捱啫
你唔俾人簡簡單單就好滿足咩
俾層樓個妹住都覺得蝕嘅
俾個地方你個妹住你係唔順氣嘅

咁呢個阿哥收皮啦唔好係度講大道理為咗個妹好
全部廢話咪又係最肉緊層樓最肉緊啲錢
啱唔啱阿
呢度好多公屋仔
如果唔係公屋仔 無理由唔認同樓主
其實公屋先係皇道 我屋企人間公屋係買左
你同條友講,我阿妹都俾我上過,你都係執我二灘,睇下佢仲會唔會同你阿妹一齊...

低收入公屋狗信唔過
你講嘅成人世界嘅黑暗野係咪就係你自己嘅思想
見到你講綠表抽居屋或者綠置居真係好打有限
未補地價唔該收皮綠表乞兒唔好咁大聲出嚟柒
你又有幾撚威水呀喂?畀我見識啦唔該
冇料呀?咁就唔好撚招招積積,得鳩戚戚啦撚撚樣
傻撚仔比人講中左嬲呀你?你老豆老母以前分分鐘住木屋區咋傻鳩,你真係冇家教又學歷低

點呀幾時貼限屋契同銀行戶口上黎呀?冇的話你老母個臭閪你就收撚皮啦,垃撚圾
做乜唔撚應呀?比人講中左唔開心呀?
傻鳩公屋仔俾人屌到一肚氣淨係識好撚嬲好撚嬲
我係你跳樓死撚咗佢算啦
EQ低 學歷低 IQ低 自以為是 廢柴 公屋仔 賤種後代
我父母冇你老豆老母咁低賤 我知你上一代住爛屋小學學歷 唔代表全世界都係
狗仔 乖 吠多兩聲黎睇睇
我住緊個度你成世都買唔起
唔似得你呢個賤種公屋仔冇女受你溝 人生唯一娛樂就係上連登攞存在感
執人口水味真係好撚柒
我睇你呢啲人生失敗者 學歷得中五
我大學畢業好耐啦on99
你呢啲人一開口成隻癲狗咁 成陣低下階層味出曬黎 好臭呀
唔上連登
哈哈,我Master嚟㗎傻仔
狗眼真係狗眼,繼續吠啦,住邊呀?貼得屋契未呀?
得啦,知你冇㗎啦,唔想同你講落去,你至叻啦喂!
講真對門仲對到既,樓豬係咪覺得父母有兩層樓已經係高攀不起? 如果你屋企過千尺,2、3 架車就話姐。
讀到master都只係住150呎公屋 連居屋都未買到既廢柴 你讀咩書呀 讀屎片?讀黎都曬鳩氣
笑死我
男人住公屋真係輸曬 成日話公屋停車場多靚車個d人其實係咪未去過中半山d私樓不如上轉跑馬地先話公屋多靚車啦 依個term真係肉撚酸
公屋仔係咪身邊冇朋友住君臨天下/擎天半島 有去泊過車應該唔會講得出話公屋多靚車 笑死 係咪以為Audi BMW就貴 三四字牌簿又粗咪既歐洲車其實真係好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞