我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
有冇錢買私人飛機呀 有錢樓主
你咪試吓咁樣同何超蓮講囉如果你同到佢講嘢嘅話
估唔到廿一世紀重有呢種思想
引用返樓主

得罪講句條仔唔肯幫你奶即係唔多愛你
https://lih.kg/2386346
第一次見連登仔咁「成熟」
平時屌女人係雞 吹到fg 50k 冇50k等俾人屌死
笑asso仔/含樹鯨 嗰啲時候又唔見咁多成熟嘅人出嚟講理想講人生一講到佢哋嘅屋企(公屋)成班即刻嬲撚到你唔俾人哋努力向上?你唔俾人哋有理想?

我想講呢 理想就人人都有嘅 不過都要講資格囉
層樓都唔係你自己買㗎啦,如果你無父幹你又唔係同公屋仔一樣無樓
仲有你個妹中意咪算囉
咁間屋係你阿妹既 其實關你咩事
公屋大把靚仔,身型又高大勁鬼型

你都傻傻哋,唔識貨,錢𠵱啲嘢咪慢慢搵。
新年都博俾人屌
分手
兩層私樓好勁? 打把人有錢過你
點搞好?樓主你死撚左去好過啦
大把人有錢過你 希望你女朋友仲撚有錢過你 你就得屋企人留比你嘅一層樓,然後厭棄你笑尻你
所以話ibank個朵係大學呃啲無知囡囡好好用
ibank都有請admin
表示男朋友都係公屋仔 車又無
人工普通
我係外國回流讀完碩士

但係佢有私樓 三大畢業 讀緊碩士
想講公屋仔先有機會有錢
就咁睇你啲point就覺得你好片面認定你所思所想
我教書 見幾多公屋家庭有錢移民
有私樓 一年去四次旅行

你呢啲咁嘅思想舊到咁
有錢有樓有車又點?
唔該跟上時代 睇下現實生活嘅嘢啦
屌 香港就係咁撚現實架啦

話咩狗眼看人低果啲不如諗下啲公屋mk廢柴有乜撚野長處值得人睇得起佢??

女人到三四十歲人老珠黃先至後悔人生最璨瓓果十年青春浪費係條公屋mk到咁就一世架喇

上網係到扮清高果啲一係就中學雞未畢業 一係就虛偽撚
拆散人係有問題,不過窮都係問題你未繼續浪漫主義囉
21世紀都仲做緊竹門對竹門
樓主痴線
傻鳩 講唔過人淨係識屌人痴線佬
你係咪中學學歷個啲低能仔
講野on99思想極度幼稚小學雞
一個月搵得個一萬蚊係度扮富豪 講野又大口氣充滿自信 有錢既話點會連幾十蚊都要同條女計較

俾你識到既女都唔方高質得去邊啦
20年前, 我是公屋仔, 全副身家<$50000, 而我女朋友住3000呎的大屋

20年後, 我有4個物業, 未算叫富裕, 但未計股票, 基金, 資產都必定以千萬計,
有句說話叫莫欺少年窮

重點是你阿妹個男朋友, 學識, 見識, 理想, 待人接物如何?
搞埋自己個妹再踢佢男朋友.又有樓又有得食你個妹隻猪
都係果句 除非佢阿妹男朋友係人中之龍 難得一見既清泉 如果唔係都幾冇說服力 應該話佢條仔有冇改變現狀既決心 同條女肯唔肯等佢
咩世紀都好 係香港一定適用人就取易不取難既 你係要揀條難行既路都冇人阻到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞