我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
人地中學生仲係活係夢中 咪笑人 出到黎社會就知現實既殘酷
你個標題就講記得唔好手動呼吸
回應就打北姑雞求飯
精神分裂?
我阿妹又係飲飲食食去旅行個啲弱智港女
你自己都識講啦,咩人咪配咩人囉。
而且住私樓定公屋係你老豆老母勁/廢,
關你咩事?
呢啲時候又話有飽飯食就夠咁知足
公屋仔思維真係特別低賤
樓主等睇我哋發圍啦屌你老母狗眼看人低,如果我哋爆發,你九條街都追唔上呀
窮女同有錢佬就係雞、膚淺
窮撚同有錢女一齊就自由戀愛、人窮志不窮
我淨係知道每次喺連登一有公屋po成班就忽然成熟咁樣講咩好有理想 真係咁成熟平時就唔好乜柒都屌啦
呢種雙重標準令到你班公屋仔更加肉酸
根本就自我中心到圍繞着自己嘅人生嚟到評論其他人
總之住公屋=隱形富豪=好有理想 鬱鬱不得志
住公屋=有性格 識得理財
自卑到你哋
我同你講 現實嘅係私樓仔俾你地所謂嘅優點好十倍
你討厭現狀嘅話 唯一出路就係改變 唔好同我講乜撚嘢人生唔係淨係得錢 如果你一早係咁諗嘅話你就唔會上連登 我要同人坳得根本你就係care
根本你就係有同一個價值觀但係你唔肯接受現實 幫自己逃避搵藉口
你班友真係好撚肉酸 批評女人 批評南亞人 尖酸刻薄 人哋稍為用出身嚟到量度你 就發撚晒茅
一日公屋仔 一世公屋仔就係咁解 思維問題 你哋其實係抵撚死
駁唔到
證明你住私樓 同埋有個妹先啦
今晚就搞大你呀妹個肚
有孫你估你層樓仲有得留返俾你咩
最緊要係條仔咩心地
點解無人叫貼你阿妹張相睇下先?
你講緊個班幾多流亡,坐緊監
一句歧視就否定人地做過既野
樓主見識小,你無行下公屋停車場?好撚多法拉利喎
你真係覺得你哋同住公屋那階層有明顯分別?
你哋有可以增長財富的資產嗎?
你哋有控制業務(生產/專業服務)的能力嗎?
如果冇你們和勞動階層有甚麼分別?
可能啦
但我絕對唔會歧視住公屋男仔
連見都未見就斷定人地有意圖...咁你妹成世唔使拍拖啦!
啱吖
可況當初我識個男仔佢都唔知我住邊
我平時同佢出街都係食譚仔 m記
又食又拎,個妹都仲懵盛盛 咁蠢梗係食佢一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞