我阿妹同咗個公屋仔拍拖點搞好

538 回覆
465 Like 2153 Dislike
係呀,有機會見到啲權貴子弟你快啲跪低,可能會比返一百幾十你㗎,狗仔
有私樓就等如有錢?你訓醒未呀傻仔?
唔好上咁多兒登啦細路,得閒去啲公屋停車場睇下
樓奴,點呀層樓賣左未呀?見到富家子弟記得下跪,成隻狗咁
傻仔教精你啦,公屋仔可以用綠表抽居屋或者綠置居,你以為私樓仔就一定有錢咩?大把私樓家庭老豆老母買唔起第二層樓,搞到啲仔女要用白表抽居屋,碌柒了

唔好成日以為個個私樓仔女都有幾百億身家先得架
好彩你阿妹唔上連登
祝你新一年全家破產,賣哂私樓,咁你米可以排公屋囉,做公屋仔,門當戶對 。
對唔住,我食緊軟飯
私樓個range好闊 你講緊條件最唔好果班
帶你阿妹條仔去禁鐘,之後影佢相,用太空卡sd返俾你阿妹,話佢係雞蟲黎
應該溝咗細妹個男朋友仲威
問你買得起邊度呀公屋仔 居屋都未買到 正廢柴 唔敢答?縮返入你間兩百呎爛狗竇度打丁啦賤種公屋仔
得閒多啲去私樓停車場睇下啦低能仔 人地一部車都講緊成千萬 仲公屋停車場?你係咪個啲見到架牛肺寶馬三系就當靚車既傻仔呀?車牌都冇 又唔識車既傻鳩 公屋仔見識真係特別少 我係你就唔好出黎顯醜啦on99幾萬蚊一部牛肺車都當做靚車 係度講好啦 出街唔好同人講呀 俾人笑到你面黃搵窿捐都似
傻鳩 你既層次淨係停留係垃圾爛車當寶笑死人咩
隔住個mon都聞到你老豆老母冇教好你 見識又少 平日唔出街 淨係去過公屋停車場 垃圾車當名車 成個鄉下仔咁 唔啱聽就發癲起鋼喎笑死 我洗撚同人下跪咩 你條傻鳩咁撚有自信 記得去售樓處屌鳩啲買家係樓奴呀 係連登屌係冇用 廢柴網上兇狠 現實頭dupdup碌撚
我想講我有朋友住公屋做緊ibank喎⋯
人地做乜你鬼事咩?
住公屋唔代表窮,住私樓唔代表有錢。只要你呀妹唔落佢個名落層樓度就得喇。
睇黎有咁既經驗喎

btw拍拖係兩人既事,你應該算係第三個人,所以關你撚事咩
拍拖一唔小心搞大咗就變成兩家人嘅事啦
俾啲信心你個妹,只要佢個腦重係到就應該唔會發生,除非個套俾拮穿

btw 最後結果係點都好,佢都係你個妹,佢有事你睇住佢死咩?happy ending 當然好啦,bad ending 既咪當買個教訓 lo
俾人拮穿咗
呢啲真係要逼佢地分手,完全冇好結果。
當公屋仔話公屋仔都有前途,其他人只係狗眼

想請教一下公屋仔有前途同私樓仔有前途既機會邊樣大d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞