有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
佢上年31號仲要打篇文話自己做左幾多好事死而無憾
由出道就搵陰質錢搵到依家,呢d人唔落地獄真係無天理
我之前訂過佢一個月$600
跟佢買左個隻乜春中港石油 佢推完第二日即跌
又話咩自己港股高手 幫大家係經濟低潮賺錢
當時話自己唔識美股叫人唔好問佢
而家隔左唔夠一個月又話自己炒美股好勁叫人課金

戲子

呃錢味濃 蝕左$600比佢
希望多啲師兄推 斷佢米路
咪比佢再用大家血汗錢幫佢對沖股市
稍為識股票,或者知個仆街渾水前科既人都知,佢擺明造局割香港人
但成班傻閪真係on99以為佢真心為蘋果
都唔明點解嗰次會冇人屌佢
樓豬比完錢跟佢買完記住返黎同我地講返輸左幾多
收$600 應該都係諗住一次放你血 唔預有人會續訂
跟住我即刻睇哂佢近期啲文 都係翻炒old news 供股收乾呢啲細路都識既野 比佢昆左一個月然後bye
希望未join 過又心思思想join師兄三思

隻野上返黎未?
幫推
上條鐵呀
隻野佢推完沉底到而家 從未返過家鄉 我一早cut loss 保平安
佢用1000萬炒,炒咩都發啦。
每月$1600你教買700,388,梗係50萬50萬咁收,你有1000萬都得。
問題係你有1000萬洗鬼睇佢,冇1000萬睇佢都冇用。
之前水鳩啲人買蘋果啲錢咁快用哂?
不過唔緊要
都知渾水老闆坐緊監斷左條財路

我地一定要撐佢
課金是必須的
簡單一句 揾食無問題 食相如何都ok
但你係大賭李嘉誠級數就唔該有自知知明認啦
唔好sell 到自己同TVb 創富坊啲財演好唔同
又話自己點樣幫黃圈 點樣幫唔到抗爭但可以幫你揾錢移民供養細路
Batman 呀屌你
推下先
Join 培生培心
起碼都有魚子醬食下

Join渾水
有冇介紹
美股真係唔駛睇佢
求其一個連登學生股神都勁過佢
暫時弱智都識炒美股

黑會員訂閱半年/一年優惠淨係做埋今個鼠年年尾,牛年開始就會變番原價。

現時優惠限定:
訂閱半年只需要 $5760 (即原價六折); 新年後會變會原價 $8640
訂閱一年只需要 $10080 (即原價五折); 新年後會變會原價 $16,320

黑會員見證$1000萬港紙真倉,五日已經贏超過 $270萬港紙,淨係一日已經賺番曬會費,已經未計琴日2月8號贏 +$108,856美金。

2月1號: 賺 +62,960美金
2月2號: 賺 +82,586美金
2月3號: 賺 +60,050美金
2月4號: 賺 +104,133美金
2月5號: 賺 +42,646美金
以上係我黑會員頭五日嘅美股戰績,大家要係新年前訂閱,新年後就蘇州過後無艇搭。

我只係透明化自己點樣操作1000萬以上的美元資產,暫時市況很好,托賴贏多過輸

未來這1000萬的操作會有贏有輸,但係我能夠做的,就是將自己所有交易記錄清楚交代。坊間應該冇乜人可以做到這樣的地步

訂閱我唔會打到國際線,唔會救到手足,這是很現實的資本主義。不過,當你學懂更多金融投資知識之後,要怎樣運用你的資金,是移民還是供養子女讀書,就是閣下的決定了

立即訂閱黑會員,亂世之下風雨同路,一齊贏落去
ON9
除左呢句,諗唔到講咩
肉酸到

futu 大跌有冇野講?
如果佢真係85% futu

成個倉應該跌咗二百萬以上

唔知佢走咗未
上星期仲懶神秘介紹PLTR 係咁勁就唔使人課金啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞