有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
我有無睇錯

11隻股
-7紅
-4綠 3隻我都<1% returns

有乜咁勁對futu咁有信心 why not all in one?
記者斷章取義啫
好多時上下都有講
但出就出記者想要個邊
配合返“末日博士“個名
Joe Chan去燈塔前就喺HKU教Econ
羅耕@信報 咪羅家聰執筆囉
睇下唱啖幾多年
今晚水哥實大賺啦
其實會唔會有人可以開個新po懶人包講番渾水啲老千嘢黑歷史?

我之前真係以為佢好人一個最近睇佢Fb 啲po越嚟越唔對路。我諗好多人都唔知
支持 之前以為係好人
follow咗渾水個page幾年
之前最多覺佢日日貼孽瘤有啲煩膠
同埋見佢fwd怨婦健吾啲嘢就會skip
覺得都係同路人 冇咩特別諗法

係自從佢出咗個貴plan
日日拎同路人拎手足嚟過橋宣傳自己檔嘢
就開始有啲反感
支持 可以一齊整合
之前無搞plan 知佢老千都算數 唔鬼理佢
呢排扮同路人開始呃錢就係時候要反尻佢
係時候集結力量收佢皮
果陣係燈塔上佢堂,一黎就2個鐘,係佢身上學到妹多野,係一個我幾respect 既老師
早排燈塔econ cliff yeung又係同呢班友筆戰 最後發展成點?
最撚憎條仆街群埋白兵、劉正(另一條仆街,燥狂症病人)
係到嘩眾取寵,當日中大二橋個時係度段爸前段爸後
睇返今日中大單野佢同佢最鍾意恥笑既黃絲一樣咁on9
渾水條仆街當日走去幫徐家健拖
係fb向cliff 放風話自己識佢老細June Leung
(條仆街del 左post ,唔知呢度有無人backup)
真係好下流
講症咁耐有人做野未
條垃圾仲係度日日呃鳩人錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞