有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
臨訓推多野
講到咁想幫手足 有能力年年賺8位數 但淨係捐3% 做獎學金係咩概念
另外 成日提請左果4個後後生仔
你自己生意要人幫手扮乜尻好人
三大CU畢業肯幫好失禮你 你老千仔有人誤入歧途幫你執到啦
成尻日講到要做首富先幫到人
叫你地買plan 係想創造就業 幫年輕人
包裝到好似係NGO咁 渾水摸魚

收檔啦 老千仔
有牌要講出嚟
訓醒準備返工都要推
擦鞋啫,令讀者以為佢識好多人,有好多關係收到料
乜人都痴一餐,講句HiBye又話係自己個Frd。
叫佢POST 埋輸錢
比佢DEL左 COMMENT 加BAN 埋
仆街又del曬d comment

周顯(周觀微)
渾水(黃兆祺)
健吾(葉鍵濠)
Henryporter﹑無神論者的巴別塔(劉正)

有睇佢哋幾條撚樣既文,就知係蛇鼠一窩,friend過打band

周顯拎住本加拿大護照,就日撚日喺度踩香港人,
仲要喺環球時報叫中共點樣對付香港後生囝囡,引入中國劣質醫護

健吾呢件陰陽屎忽鬼,咁多年黎既言行,
你可以當冇問題的話,我無話可說。

劉正老婆係件狗乸,佢一路以黎批評對象係邊一面為主…
就自己搵啦。
BTW佢幾時死全家?

如果覺得渾水平時痴開呢班人,做得到出淤泥而不染既話,
咁你咪繼續信佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞